Jehněčí karbanátky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g jehněčí maso mleté - libové
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce parmazán
    • 1
      lžíce zelené olivy pokrájené
    • 1
      lžíce koriandr nasekaný
    • 1
      ks citronová kůra nastrouhaná
    • 1
      lžíce semínka piniová - opečená a nasekaná
    • 1
      ks bílek
    • olej na pečení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do mísy dáme suroviny určené na karbanátky. Dochutíme solí, pepřem a pořádně zamícháme. Tvoříme karbanátky, které později opečeme na rozpáleném oleji. Osmažené karbanátky podáváme se zelenou omáčkou a výběrem salátů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.