Jehněčí na kari s chřestem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 50 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Chřest oloupejte, odlomte tuhé konce a šikmo nakrájejte na kousky. Oloupané mrkve nakrájejte nadrobno, stejně jako opláchnuté a osušené maso. V kastrolu rozehřejte olej a maso na něm ze všech stran opečte. Přidejte mrkev a chřest, zalijte vývarem, vmíchejte kari koření a povařte asi 20 minut. Kuskus připravte podle návodu na obalu. K masu přidejte rozinky a zakysanou smetanu, nechte přejít varem, dochuťte a podávejte s kuskusem, posypané lístky koriandru.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: