Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gnocchi
Prošívaná deka
Hermelínové karbanátky
Lískové koláčky
Kančí svíčková se šípkovou omáčkou
Králík na hořčici II
Italský rýžový salát
Jednoduché ovesné sušenky
Tortilly s fazolovou směsí
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Podzimní houbovka s dýní
Lepenice s trhaným uzeným
Dýňové cupcakes
Šípková zavařenina
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Dýňové karí se špenátem a čočkou