Jehněčí filet s borůvkami

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g jehněčí svíčková
    • borůvkový džem
    • dijonská hořčice
    • salátové listy
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso očistěte, odblaňte, osolte a opepřete. Opečte zprudka na rozpáleném tuku.
2
Mezitím smíchejte dijonskou hořčici s džemem, podle chuti. Touto směsí potřete opečené maso a vložte na 7 až 10 minut do trouby předehřáté na 180 °C.
3
Maso vyjměte, zakryté alobalem nechte asi 10 minut odpočívat, pak naporcujte a podávejte se salátem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.