Jednohubky z vinné klobásy

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Množství dle počtu strávníků
    • vinná klobása
    • strouhanka -na obalení
    • olej -na smažení
    • chleba -plátky
    • čerstvá zelenina -okurka,paprika,ředkvička...

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Klobásu nastříháme ostrými nůžkami na malé kousky (jde to lépe než krájení nožem). Do větší mísy nebo igelitového sáčku nasypeme strouhanku a kousky klobásy v ní obalíme protřásáním. Ty pak v pánvi nebo fritovacím hrnci osmažíme dozlatova. Strouhanku můžeme dochutit i kořením nebo bylinkami dle chuti-paprika, majoránka... . Z chleba si vykrájíme tvořítkem kolečka, na která dáme například salát (natrhaný na kousky), okurku (kolečko), rajče (plátek)... a kousek osmažené klobásy. Zpevníme vše párátkem a podáváme. Jednohubky můžeme zdobit kapkou hořčice, česnekováho dipu... .
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvá zelenina Chleba Olej Strouhanka Vinná klobása

Komentáře k receptu

  • Anina
    Anina |

    4. 12. 2015 10:16

    Nevycovanec se najde vsude,ze.

  • Petra
    Petra |

    3. 12. 2015 18:58

    Já jsem zase ještě neviděla takovýho pitomce a ty jednohubky určitě zkusím.

  • Lukáš Jan
    Lukáš Jan |

    3. 12. 2015 16:17

    Větší hnuj jsem neviděl

  • Iva
    Iva |

    4. 1. 2012 19:48

    Dobrý nápad :-)) , bych jí klidně nakrájela už osmaženou, bylo by to rychlejší a dobrý taky ;-)

Další doporučené recepty: