Jehněčí kotlety - grilované

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Česnek smícháme s bylinkami a olejem, bobkové listy přepůlíme. Každou kotletu položíme zvlášť na alobalový čtverec, osolíme a opeříme, pokapeme česnekovo-bylinkovou směsí. Každý balíček pečlivě uzavřeme (aby se alobal neprotrhl) a na grilu pečeme asi 7-12 minut, dle velikosti masa.
2
Podáváme ihned s čerstvým bílým pečivem.
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Jehněčí kotlety Olivový olej Šalvěj Sůl Tymián
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Dana Vránová
    Dana Vránová |

    8. 10. 2016 14:37

    Vynikající masíčko. Z jehněčího máme rádi špízy nebo kebaby. Pečené je taky výborné a to dělám s ratatoule zeleninou. V alobalu jsem dnes dělala poprvé a bylo to skvělé a velmi příjemně ochucené. Děkuji za skvělý recept.

  • Dana
    Dana |

    25. 8. 2015 09:37

    Vynikající. <3

  • Katka Formánková
    Katka Formánková |

    1. 6. 2014 16:42

    To bylo vynikající maso, poprvé co jsme grilovali a dostalo nás to všechny, díky.

  • Evelína
    Evelína |

    4. 3. 2014 13:08

    Luxusní chuť, masíčko jedna báseň :-) .

  • TheKacabi
    TheKacabi |

    30. 5. 2013 21:30

    vynikající, jednoduché, rychlé... ani to nezasmradí kuchyň jako jiné recepty :D :D akorát jsem k tomu uvařila brambory místo pečiva...

  • TheKacabi
    TheKacabi |

    30. 5. 2013 21:30

    vynikající, jednoduché, rychlé... ani to nezasmradí kuchyň jako jiné recepty :D :D akorát jsem k tomu uvařila brambory místo pečiva...

Další doporučené recepty: