• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ
    • Recepty.cz
    • Čokoládová bomba bez pečení
    Napište svůj komentář k receptu

    Čokoládová bomba bez pečení

    autor: Majča
    0.0
    moje hodnoceni
    4.3
    hodnotilo: 39
    doba přípravy: neuvedeno
    obtížnost: střední
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Čokoládová bomba bez pečení
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 100
        g kakao
      • 0,25
        l mléko
      • 1
        ks máslo může být i tuk na pečení
      • 150
        g moučkový cukr
      • 1
        žloutek lze i bez něj - je to vyzkoušeno
      • 1
        balení vanilkový cukr
      • 2
        balíček dětské piškoty velké = tj. á 240 g
      • hnědý rum nebo vaječný koňak (není tak ostrý)

    Postup přípravy receptu

    1
    Ve 1/4 litru mléka rozpustíme na plotně celý balíček obyčejného kakaa a necháme mírně vychladnout.
    2
    Do mísy si dáme moučkový cukr, změklé celé máslo, žloutek a vanilkový cukr. Přidáme mírně vychladnuté kakao v mléce a šlehačem vyšleháme v krém.
    3
    Do druhé vyšší a větší mísy vysypeme 2 balíčky piškotů a pocákáme rumem nebo vaječným koňakem. Poté do piškotů vylijeme krém a dobře vše promícháme. Směs pak navrstvíme buďto do dortové formy nebo do nějaké mísy, já dávám do nerez rozšířené mísy, aby po vyklopení to mělo pěkný a zajímavý tvar.
    4
    Necháme odležet cca 1/2 dne, nejlépe je ale přes noc, druhý den vyklopíme a zdobíme dle fantazie.
    5
    Obrázkový postup k receptu najdete <a href=http://recepty.atlas.cz/special/cokobomba/>zde.</a>
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Müsli cukroví nebo tyčinky bez pečení

    Müsli cukroví nebo tyčinky bez pečení

    Bomba na letní vedra

    Bomba na letní vedra

    Kvetakova bomba

    Kvetakova bomba

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Romy
      Romy | 31. 12. 2013 14:22

      Misto mleka muze byt s kakaem svarena voda, zloutek neni treba a osobne sladim slehacku a proto mam dezert radeji lehce horky, nedavam tedy tolik cukru. Znam ho od babicky a milujem ho cela rodina.

    • Lalinka
      Lalinka | 28. 2. 2013 17:45

      :-\ musela jsem ochutnat už nezaležené :-)) ...mňamka,.. stačí trochu a zasytí to jako blázen...... ale jinak dobrota, doporučuji! :-*

    • Efka
      Efka | 19. 3. 2011 16:31

      Ano, oni ty piškoty se tam vejdou :)

    • Iska
      Iska | 16. 1. 2011 21:54

      Mám použít dva velké balíčky piškotů (240 g)? Připadá mi to hodně o.O

    • aja
      aja | 18. 2. 2008 14:08

      Moučník byl dobrý dala jsem jen jeden balíček piškotů a nahoru pravou šlehačku vyborné.

    • Bela
      Bela | 16. 11. 2007 14:33

      Dezertik je vynikajuci, ale neodporucam konzumovat ludom trpiacim zapchou!

    • Anonym
      Anonym | 14. 11. 2007 14:27

      supr

    • Zuzana Šindlerová
      Zuzana Šindlerová | 17. 9. 2007 10:17

      Výborné, jen jsem máslový krém zjemnila ještě tvarohem, vaječným koňakem jsem nešetřila, potřela ušlehanou šlehačkou a zdobila kompotovými mandarinkami.

    • Kateřina
      Kateřina | 26. 6. 2007 17:20

      Dá se říct, že jsem v pečení a vaření začátečník. Proto jsem se z počátku bála, že směs neztuhne nebo se z nějakého jiného důvodu nepovedu. Ale byla jsem mile překvapená! Nejen, že krásně ztuhla, ale hlavně báječně chutná!

    • Veronika Trázníková
      Veronika Trázníková | 27. 4. 2007 14:34

      ta čokoládová bomba je vinikaící dama všem chutnala.......a mimochodem mate to tu moc hezky. :)

    • Martina Machalcová
      Martina Machalcová | 22. 4. 2007 13:44

      Taky můžu potvrdit, u nás to taky nemělo úspěch. Už to nikdy dělat nebudu.

    • Romana
      Romana | 19. 4. 2007 09:43

      Nám to vůbec nechutnalo, už nikdy dělat nebudu.

    • barbora
      barbora | 6. 4. 2007 19:35

      zdá se to jeko dobrý recept

    • Lucie Z
      Lucie Z | 4. 4. 2007 11:08

      Pokud se někomu stalo, že moučník neztuhl, ale chutnal vám a chtěli by ste ho dělat znova, tak do studeného mléka dejte lžíci hladké mouky, rozmíchejte, přidejte kakao, přiveďte k varu a pokračujte dál podle receptu. Mouka tam cítit nebudete a po přidání ušlehaného másla s cukrem se opravdu vytvoří krém, který v lednici ztuhne.

    • Kamila Holanova
      Kamila Holanova | 3. 4. 2007 14:15

      Tento recept znám,je výborný!!!!Já dávám doSRNČÍHO HŘBETU,vypadá to pěkně a dobře se krájí.

    • Hana
      Hana | 26. 3. 2007 18:31

      Znám to už nějaký čas a tento recept nemá chybu

    • Petra Janovská
      Petra Janovská | 18. 3. 2007 15:24

      Vydařený zákusek.Nejprve jsem si myslela,že nic moc,ale pochvalovali jsme si ho všichni.Myslím,že na další oslavu ho udělám znova.Už po mě chtěli i recept.Doporučila jsem, aby se podívali na tyto stránky.

    • Erinka
      Erinka | 3. 3. 2007 20:36

      Tak při šlehání se mi to nejdřív srazilo, tak jsem to zkusila dát na chvilku do mikrovlnky, tak se mi podařila hladká hmota, ale tuhý krém ne:-( Fakt nevím, kde jsem udělala chybu:-( Nechám to do zítra v lednici a zkusím znova vyšlehat...

    • P :-)
      P :-) | 2. 3. 2007 11:05

      Určitě zkusím :-)

    • cicolina
      cicolina | 1. 3. 2007 14:46

      Pro P:-( - tak to zkuste znovu vyklopit do mísy a přidat ještě piškoty.-)

    • P :-(
      P :-( | 1. 3. 2007 13:53

      tak já to mám už v ledničce 4 dny a vždy když to nahnu tak to pořád z espoda vyteče..jsem naštvaná..Už to nikdy neudělám..ale dobrý to mohlo být

    • Lucie Z
      Lucie Z | 28. 2. 2007 17:49

      Simča Sládková jestli si čteš složení na balíčcích, tak mi neříkej, že si ještě nenarazila na udávání procent tuku. Čím vyšší je procento tuku, tím má máslo tužší konzistenci a je do nepečených moučníků (popř. cukrový) vhodnější, protože tuhne lépe než máslo které má nízký obsah tuku, to je to, které se snadno maže na chleba, bez toho, aniž bys ho musela vyndavat z ledničky dřív.

    • Simča Sládková
      Simča Sládková | 28. 2. 2007 14:28

      Aha, tak to jo.... Já tedy ta směsná másla vůbec nekupuji, nechutnají nám. Čtu si DOBŘE složení na balíčku a jak se tam objeví podíl rostlinného másla, tak neberu :o))))

    • Hana Rožníčková
      Hana Rožníčková | 28. 2. 2007 11:40

      Simčo, není máslo jako máslo. Je v tom velký rozdíl - nemluvím tady o rostlinném másle. Někteří výrobci napíšou na obal MÁSLO, ale s máslem živočišným to nemá nic společného. Např. AB máslo, je máslo s rostlinými tuky.

    • Simča Sládková
      Simča Sládková | 28. 2. 2007 10:51

      Lucie Z - chtěla jsem se zeptat: co to je "máslo 87% tuku"? Neber to jako provokaci, jen zjišťuji asi značnou neznalost u sebe - já prostě kupuji MÁSLO a žádná procenta nezkoumám.

    • Lucie Z
      Lucie Z | 27. 2. 2007 09:47

      Bomba je opravdu chuťově výborná, už sem jí dělala dvakrát, ale pokaždé mi úplně neztuhla, vršek byl tekutý a to byla v lednici půl dne a přes noc! A to jsem dávala plnotučné mléko, poprvé nízkotučné a máslo sem schválně koupila s 87% tuku! Nevíte někdo proč?

    • Marcela Horáková
      Marcela Horáková | 19. 2. 2007 11:55

      Tak bomba fakt výborná, dělala jsem ji na oslavu narozenin a moje mamka jakožto i má budoucí tchýně se olizovali až za ušima :-) a krému je takakorát, také jsme tomu nemohli věřit ale opravdu výborný

    • Andra
      Andra | 19. 2. 2007 08:24

      Podľa môjho názoru je tam tiež veľa piškótov na toto množstvo krému.

    • lenča
      lenča | 18. 2. 2007 15:02

      Recept je opravdu dobře nezdravý,ale...kdo by odolal.Ale toho množství piškotů neodpovídá množství krému.Stačí dát 1 velké balení piškotů.

    • Kafenka :-)
      Kafenka :-) | 18. 2. 2007 13:14

      No mně taky toho krému vyšlo málo, příště ho udělám trochu víc, aby byly ty piškoty lépe obalené. Piškoty jsem pokapala rumem a griotkou a přidala jsem tam kousky ananasu.. Dobré..

    • SV
      SV | 17. 2. 2007 17:00

      Já nevím co jsem udělala špatně, ale bomba netuhne a netuhne. A to jsem ji dělala včera ráno (což byl pátek).Dnes večer ji potřebuji tuhou a aby byla mňam!!!!

    • Radka Honková
      Radka Honková | 17. 2. 2007 13:49

      Je to opravdu dobré dnes jsem to dělala je to super recept.Dávám jedničku shvězdičkou

    • MartinV
      MartinV | 16. 2. 2007 18:20

      Co místo vejce použít Vajahit - je běžně k dostání.

    • Kuchařka on-line
      Kuchařka on-line | 16. 2. 2007 13:12

      Ingredience: ...1 žloutek (máme tady s ženskými vyzkoušeno i bez, takže není potřeba).

    • Alena Štěpánová
      Alena Štěpánová | 16. 2. 2007 12:39

      Vypadá to výborně, ale bojím se dávat dětem něco se syrovým vejcem. Lze udělat krém i bez vejce?

    • Jolana Fričková
      Jolana Fričková | 16. 2. 2007 11:44

      já to dělám taky mám sice trošku jiný recept,ale je to opravdu bomba chutná to i manželovi který moc sladké nemusi.Kdo nezkusil vyzkoušejte.

    • Lenka
      Lenka | 16. 2. 2007 08:40

      Fakt vynikající! Opravdu bomba!

    • olga lisáková
      olga lisáková | 4. 2. 2007 11:00

      BOMBA!!! A čokoládová!!! Je to prostě výborné, velmi mi to připomíná pařížan a ten miluju, miluju prostě čokoládu v jakékoli podobě. Jen mi vyšlo toho krému trochu málo, takže jsem sotva opatlala všechny piškoty. Ale i tak výborné. Moc díky za recept.

    • Blažena Halušková
      Blažena Halušková | 3. 2. 2007 12:26

      Výsledek skvělý (pouze rodina hudruje, že drží diety a já jim tak vyvařuju). Jo, jo, neváží si toho. Život je naučí .... dávám za jedna

    • Blažena Halušková
      Blažena Halušková | 1. 2. 2007 14:59

      Děkuji mnohokrát za obrázkový postup. Pochopila jsem to dokonce i já. "Bomba" už je v lednici a jsem velice žádostivá na výsledek. Dám vědět...

    • Gábina Houšková
      Gábina Houšková | 31. 1. 2007 10:07

      Pilouch: jestli jste tam nedala nějaký tuk, který špatně tuhne. Já jsem použila máslo a ztuhlo mi to v lednici dobře. Jen je fakt, že po delší době, když byl dort při pokojové teplotě, tak taky trochu povolil.

    • raw enka
      raw enka | 31. 1. 2007 09:13

      Odzkoušíno, moc chválím. Jen bych možná přidala mléko, celkem spíš 300 ml, je lepší, když je krému trochu víc, lépe se to promíchává a piškoty víc obalí.Tu čokoládovost je ještě možné podtrhnout polevou navrch :-)Každopádně ale doporučuji a díky za recept.

    • Pilouch
      Pilouch | 30. 1. 2007 08:23

      Tenhle víkend jsem dělala - bohužel, nevim, kde nastala chyba, ale ať sem dělala,co sem děla, krém mi z toho nešel - byla to řidká hmota, která ani po celodenním odležení v ledničce nestuhla. Je to škoda, vypadá to opravdu moc pěkně.

    • alena strejčková
      alena strejčková | 24. 1. 2007 18:31

      Díky za nový bezvadný tip-je to vážně bomba!Přidala jsem hrst sekaných vlašských ořechu,nešetřila vaječným końakem,ztuhlý výtvor jsem silně pomazala šlehačkou,ozdobila plátky kompot. broskví - a pak už jsem se jen nechala obdivovat,jak jsem šikovná.Dávám za jedna!

    • Věra
      Věra | 18. 12. 2006 11:18

      Dávám jedničku, je to moc dobrý a jednoduchá a rychlá příprava. Díky Majčo za další dobrou rychlovku.

    • Kuchařka on-line
      Kuchařka on-line | 11. 12. 2006 09:15

      Anonyme, ve větě "Obrázkový postup k receptu najdete zde." kliknete na ZDE.

    • Anonym
      Anonym | 11. 12. 2006 08:45

      A kde je obrázkový postup?

    • Kuchařka on-line
      Kuchařka on-line | 10. 12. 2006 09:03

      Obrázkový postup k receptu doplněn.

    • Blažena Halušková
      Blažena Halušková | 9. 12. 2006 10:29

      Musím se přiznat, že vůbec žádnou fantazii nemám a jsem otrokem receptů. Jak je napsáno, tak provádím; takže pro mě hloupější na to plesknu ušlehanou šlehačku nebo ovoce nebo obojí - nevím ..... děkuji.

    • Majča Kvetonova
      Majča Kvetonova | 30. 11. 2006 14:06

      Já se teda nechci hádat, ale schválně jsem se šla podívat na své stránky, odkud paní redaktorka můj recept vypátrala a žádné ořechy tam uvedeny taky nejsou:-) Mám už sice sklerózu a často si nepamatuji:-)), takže jsem si nebyla jistá, leč mi to bylo divné, protože u nás opravdu toto s ořechami nikdy nebylo, takže proč bych to psala do receptu:-) Ale je to jedno, jak říkáte, hlavně,že to chutná. Hezký den! Majča

    • Katka Altmanová
      Katka Altmanová | 30. 11. 2006 13:33

      Recept jsem poslala tak jak jsem ho dostala.Žádné úpravy jsem nedělala. No nebudem to dramatizovat, hlavně, že se recept líbí.

    • Kuchařka on-line
      Kuchařka on-line | 30. 11. 2006 13:20

      Recept je zde tak, jak byl v poslaném e-mailu. V ingrediencích ořechy nejsou, v postupu přípravy ano... Budou tedy z postupu přípravy odmazány.

    • Majča Kvetonova
      Majča Kvetonova | 30. 11. 2006 12:12

      Majča to upřesní:-))) Tak trochu nechápu, proč jsou v receptu ty ořechy uvedené, protože v mém původním, který po mně p.redaktorka chtěla k odsouhlasení,aby se právě mohl zde uveřejnit, žádné ořechy NEJSOU! Proto také reaguji na některé zde přítomné v mém včerejším příspěvku s tím, že lze samozřejmě ořechy použít - proti gustu žádný dišputát,jak se říká - ale u nás se s ořechy nedělá... Proč se ořechy objevily u ingrediencí v receptu nechápu. To by nám asi měl vysvětlit někdo jiný:-)Zdravím a přeji hezký den! Majča

    • Zdena z JM
      Zdena z JM | 30. 11. 2006 06:44

      Ani mně to s těmi ořechy není jasné.Kolik jich tam přijde a jestli mleté nebo nasekané.Majčo,prosím,mohla byste to upřesnit?

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 29. 11. 2006 19:16

      Anonyme: ani v popisu přípravy tohoto zákusku ořechy nejsou.My jsme tady jen měly komentáře,že podobně tento zákusek děláme i s mletými oříšky.Ty se přidávají do krému a ten krém se maže na piškoty.:o)

    • Anonym
      Anonym | 29. 11. 2006 15:11

      dobry den! jak je to tedy s temi orechy? v predpisu nejsou napsane vubec a pak v popisu pripravy se pise - pridejte orechy. predem dekuji za odpoved. milena

    • Majča Kvetonova
      Majča Kvetonova | 29. 11. 2006 13:47

      Zdravím všechny, zvlášť Katku Altmanovou, která recept poslala Ladě Kovářové a ta mě vypátrala:-)) Jsem ráda,že se může recept šířit dál, však od toho ty všechny laskominky jsou, no ne?Stran ořechů a oříšků - samozřejmě, že lze použít s touto variantou, u nás moc ořechy "nejedou", takže proto bez. Oceňuji nápad se "salámem", to by mě nenapadlo:-))Přeji všem úspěch při pečení-nepečení, ať všem chutná a krásný nadcházející advent!!! Majča K.

    • Jana z VM
      Jana z VM | 29. 11. 2006 09:31

      Ježkovy voči, holky!! Co z těchto všech lákavých variant dříve ?? Hned bych šla tento recept vyzkoušet ! Ale počkám, až bude celé osazenstvo rodiny doma. Už se těším !!!

    • Marcela Kottová
      Marcela Kottová | 28. 11. 2006 19:05

      je to určitě super znám dva podobné ecepty,které se tu prolínají a oba jsou super!!!!!jeden je nepečený dort a pak je to již zminovaný sladký salám .tak dobrou chut.

    • JitkaD
      JitkaD | 28. 11. 2006 18:33

      Taky znám, někdy rozprostřu na plech a pak krájím na kostičky. Do hmoty přidávám sekané oříšky a kouskem oříšku zdobím.

    • barča
      barča | 28. 11. 2006 17:08

      Také znám s vodou, ne s mlékem (ale také mě už napadlo, že by to s ním mohlo být smetanovější). Komu nevadí syrová vejce, tak já dávám 2 žloutky a nakonec našlehaný sníh, je to jako pařížská šlehačka. ňam

    • ANNA POLÁKOVÁ
      ANNA POLÁKOVÁ | 28. 11. 2006 14:56

      Jéžiš, to mi nedělejte, zrovna jsem začla držet dietu:-((, ale co, kašlu na dietu, jdu to zkusit, vypadá to nádherně:-)))))

    • Katka Altmanová
      Katka Altmanová | 28. 11. 2006 12:25

      Milá Majčo poslala jsem p.Kovářové Váš recept,s tím, že se velmi úspěšně šíří e-mailem, že je super,ale že neznám autora a ona k mému překvapení vypátrala Vás. Takže mohu poděkovat autorce, hlavně za ty krásné obrázky, recept dělalo spoustu mých přátel a všichni si ho pochvalují. Hned všechny odkážu sem -stále jsme řešily kde a od koho se recept vzal. A jen pro zajímavost, kamarádka recept zná a dělají ho jako salám-velikost vysočiny.A 1je samozřejmostí.Díky

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 28. 11. 2006 10:22

      Dělám podobný zákusek,jen to kakao dávám do vody ne do mléka a do krému přidávám hrst namletých vlašských oříšků.Je to opravdu méně sladké a nazdobené šlehačkou to vypadá dost luxusně.Já bych ještě doporučila použít opravdu máslo,ty ostatní tuky mají mírnou pachuť a tento zákusek je opravdu krémový,takže šetřit tady není na místě.:o)

    • Kuchařka on-line
      Kuchařka on-line | 28. 11. 2006 09:19

      Obrázkový postup k receptu bude doplněn později.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
    Moučníky Dorty Vaření Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Dětské piškoty Hnědý rum Kakao Máslo Mléko Moučkový cukr Vanilkový cukr Žloutek
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Linecké třené cukroví I.

    Linecké třené cukroví I.

    Rebarborový koláč se sněhem

    Rebarborový koláč se sněhem

    Jogurtovo-mrkvový koláč s mákem

    Jogurtovo-mrkvový koláč s mákem

    Duo bábovka

    Duo bábovka

    Jemné tvarohové lívance - kynuté

    Jemné tvarohové lívance - kynuté

    Bramborové knedlíky plněné směsí s anglickou slaninou

    Bramborové knedlíky plněné směsí s…

    Koláč s tvarohem a jablky

    Koláč s tvarohem a jablky

    Bábovka s kysanou smetanou na plech

    Bábovka s kysanou smetanou na plech

    Jihočeská kulajda od maminky

    Jihočeská kulajda od maminky

    Doporučujeme

    20 minut
    Tvarohová pomazánka s vejci

    Tvarohová pomazánka s vejci

    20 minut
    Hrášková polévka s lososem

    Hrášková polévka s lososem

    30 minut
    Quesadilla s kuřecím masem a koriandrovou smetanou

    Quesadilla s kuřecím masem a…

    15 minut
    Těstovinový salát s tuňákem a mozzarellou

    Těstovinový salát s tuňákem a…

    30 minut
    Dýňová tofu pomazánka

    Dýňová tofu pomazánka

    90 minut
    Borůvkový cheesecake

    Borůvkový cheesecake

    5 minut
    Smoothie bowl s jahodami

    Smoothie bowl s jahodami

    45 minut
    Jahodové tiramisu II.

    Jahodové tiramisu II.

    110 minut
    Citronový dort s třešněmi

    Citronový dort s třešněmi

    Poslední sledované recepty

    35
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    30
    Palačinky
    Palačinky
    24
    Mléčná ovesná kaše
    Mléčná ovesná kaše
    23
    Svíčková na smetaně
    Svíčková na smetaně
    22
    Jednoduchá koprová omáčka z mléka
    Jednoduchá koprová…

    Zajímavé články

    Rajská omáčka s hovězím masem: Recept Přemka Forejta budete milovat!
    Rajská omáčka s hovězím masem: Recept Přemka…
    Bramborový guláš, sedlácký salát nebo placky: 7 receptů na celý týden!
    Bramborový guláš, sedlácký salát nebo placky: 7…
    Tradiční a české: 7 receptů na nadýchané rohlíčky, buchty, koláče i vdolky
    Tradiční a české: 7 receptů na nadýchané rohlíčky…
    Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky: Skvělý oběd z jednoho pekáče
    Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky:…
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z mletého masa!
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z…

    Sledujte nás

    AHA.cz Gott běhal za modelkami do šatny! Já jsem si Karla celý život vážila, ale ...

    Gott běhal za modelkami do šatny! Já jsem si Karla celý život vážila, ale ...

    AHA.cz Suchánek v šoku: „Zavři dveře, č*ráku,“ řvali na něj

    Suchánek v šoku: „Zavři dveře, č*ráku,“ řvali na něj

    AHA.cz Deník Aha! 20.4.2021

    Deník Aha! 20.4.2021

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Kdo konečně zaboduje v práci?

    Horoskop na tento týden: Kdo konečně zaboduje v práci?

    Dáma.cz Seriál Ulice: Márovi hrozí vězení, půjde Blance o život?

    Seriál Ulice: Márovi hrozí vězení, půjde Blance o život?

    Ženy.cz Navzdory pandemii: Nové české módní značky, které byste měli znát!

    Navzdory pandemii: Nové české módní značky, které byste měli znát!

    Maminka.cz Milníky prvního roku: Kdy se má otáčet, lézt a kdy si sedne?

    Milníky prvního roku: Kdy se má otáčet, lézt a kdy si sedne?

    Reflex.cz Pavel: Hamáčkovi nevěřím, do Moskvy chtěl. Jsem připraven kandidovat na prezidenta, vstup do KSČ byla chyba

    Pavel: Hamáčkovi nevěřím, do Moskvy chtěl. Jsem připraven kandidovat na prezidenta, vstup do KSČ byla chyba

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Kapkové zavlažování: Šetří čas, peníze a funguje i proti plevelu

    Kapkové zavlažování: Šetří čas, peníze a funguje i proti plevelu

    Další doporučené recepty:

    Čokoládová bábovka z máčených perníků
    Čokoládová bábovka z máčených perníků
    Čokoládová bábovka ze zakysanky
    Čokoládová bábovka ze zakysanky
    Čokoládová báseň za všechny prachy
    Čokoládová báseň za všechny prachy
    Čokoládová buchta s řepou
    Čokoládová buchta s řepou
    Čokoládová buchta z cukety
    Čokoládová buchta z cukety
    Čokoládová buchta z remosky
    Čokoládová buchta z remosky
    • Recepty.cz
    • Čokoládová bomba bez pečení
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí