Maminčina jablečná buchta

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jablka nakrájíme na kostičky, zasypeme cukrem a zalijeme olejem. Promícháme a necháme 2 hodiny stát. Občas promícháme. Přidáme zbylé suroviny a pečeme. Možno polít lehkou polevou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • petra
    petra |

    22. 9. 2015 18:03

    Toho prášku do pečiva je teda moc a ty sody taky,stačípolovina.Potom je to hořké,celý sme to vyhodily.nedalo se to jist.

  • Denča
    Denča |

    5. 8. 2015 21:24

    Místo kostiček jsme zvolili strouhaná jablka, a musím říct, že buchta se mi zdá poněkud bez chuti, přitom jinak jsme se řídili podle receptu. :-\

  • Marlou
    Marlou |

    7. 2. 2015 17:25

    výborná

  • Jana
    Jana |

    6. 3. 2014 12:16

    Nedala jsem ořechy ,ale jablka jsem smíchala se skořicí, kokosem a zakapala rumem. nahoru polevu a supeer <3

  • Honza
    Honza |

    25. 12. 2013 10:49

    Jak dlouho to pečem prosím? O:-)

  • Hana Krpálková
    Hana Krpálková |

    6. 10. 2013 11:47

    Buchta je dobrá a jednoduchá na přípravu. Jen cukru stačí 1hrnek ;-)

  • katalesakova
    katalesakova |

    1. 7. 2013 14:54

    Před chvílí jsem ji dopekla a je vážně výborná! Polovina zmizela, ani nestačila vychladnout :-)

  • Dáša
    Dáša |

    6. 11. 2012 15:45

    Buchta je vynikající! Přítel je Francouz a jen se po ní zaprášilo! Hodnotím za výbornou! <:-)

  • Ivka
    Ivka |

    27. 6. 2012 21:21

    Moc dobrá buchta, jen trošku moc sladká,..dala jsem jen hrnek cukru a bylo supeer... :-)

  • hildakvilda
    hildakvilda |

    7. 2. 2012 10:11

    ten samý recept nebo s drobnými odchylkami je tu několikrát, stačil by fakt jeden http://www.recepty.cz/recept/jablecna-buchta-iii-13081, http://www.recepty.cz/recept/jablecna-buchta-super-9636 - tenhle je naprosto totožný . :-\

  • Alča
    Alča |

    12. 12. 2011 14:44

    Vážně je v receptu polévková lžíce prášku do pečiva a sody? Předem dík za info. Já ještě nejsem tak zkušená!!!!! :-)

  • recepty73
    recepty73 |

    7. 12. 2011 18:06

    ...výborná...

  • Anomis
    Anomis |

    14. 5. 2011 10:09

    Nemá chybu. ;-))

  • MartikK
    MartikK |

    11. 3. 2011 21:20

    Vynikající jednoduchá buchta.

  • Sima
    Sima |

    15. 10. 2010 13:34

    misto hladke polohrobou mouku a na to nechat stat jablicka nebyl cas, tak jsem postup zmenila..smichala vejce a cukr a pak postupne pridala ostatni veci, orechy jmse nemela, tak jsem nahradila rozinkami :-) a chutnala vsem!

  • Věra z Dc
    Věra z Dc |

    26. 10. 2007 10:01

    Tento recept je úplně stejný jako "Jablečná buchta Super" .. posuďte sami ?

  • Dana Křížová
    Dana Křížová |

    25. 10. 2007 16:50

    Bylo to výborné!!!! Dokonce i tchýně chválila ;o)

  • Ida Juřicová
    Ida Juřicová |

    9. 8. 2007 17:51

    Já jsem pekla v remosce o prům. 32cm a buchta vyšla vysoká tak akorat. Takže takový střední plech,pokud chcete tenkou buchtu,tak určitě větší.

  • Danka Snášelová
    Danka Snášelová |

    8. 8. 2007 20:09

    Na jak velkém plechu buchtu péct? Děkuji

  • Ida Juřicová
    Ida Juřicová |

    8. 8. 2007 15:08

    Vcera jsem ji pekla. Jen jsem misto kakaa dala lzicku skorice a nedala orechy,neb jsem je nemela. Ale urcite musim dat 1. Je moc moc jedla :-)

  • pavča
    pavča |

    12. 9. 2006 11:25

    Musím pochválit recept - je to rychlé a výsledek je naprosto úžasný. Polila jsem polevou, a po buchtě se jen zaprášilo!

  • vera
    vera |

    19. 2. 2006 07:31

    Vyborne! A k tomu bez vazeni! Jen se po ni zaprasilo, diky.

  • Buchta z Tabora
    Buchta z Tabora |

    8. 1. 2006 08:08

    Mnam, dobre a snadne!

Další doporučené recepty: