Nakládaný pivní Hermelín

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks hermelín
    • 100
      g sýr niva
    • 1
      lžíce petrželka
    • pepř mletý
    • 1
      dl olej
    • 1
      dl pivo - světlé 10°
    • 200
      g nakládané kapie + lák z kapií(1dl), 150 -
    • 1
      ks cibule větší
    • 2
      ks bobkový list
    • 5
      ks nové koření
    • 1
      lžíce ocet
    • sůl
    • feferonka - není nutná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hermelíny rozpůlíme, měkkou část vydlabeme lžičkou a společně s nastrouhanou(rozdrobenou) Nivou na pár vteřin vložíme do mikrovlnky rozehřát. Do rozehřáté hmoty vmícháme petrželku a pepř dle chuti, necháme vychladit a Hermelíny směsí opět naplníme.
2
Smícháme olej, pivo, lák z kapií, ocet, pokrájenou cibuli a kapie, koření, trochu osolíme.
3
Naplněné Hermelíny prokládáme a poléváme pivní směsí do sklenice a dáme alespoň na tři dny do chladna proležet.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • jana
    jana |

    2. 6. 2014 10:33

    Dnes jsem nakládala a už se těším za tři dny myslím nebude mít chybu vypadá i v tom skle na 1 <3

  • vorech16
    vorech16 |

    7. 1. 2013 13:24

    vynikající ;)

  • Honza
    Honza |

    29. 1. 2012 17:30

    Dalsi recepty na hermos jsem nasel na webu www.nakladany-hermelin.cz

  • pippiva
    pippiva |

    26. 1. 2012 14:41

    To vypada vyborne, i kdyz nevim, nakladanou kapii jsem u nas nevidela, neco vykoumam... ;-) Misto hermelinu budu muset pouzit Brie. :-*

Abecední seznam: