• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Pikantní nakládaný hermelín
    Napište svůj komentář k receptu

    Pikantní nakládaný hermelín

    autor: bastoch
    0.0
    moje hodnoceni
    4.2
    hodnotilo: 13
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Pikantní nakládaný hermelín
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 4
        ks hermelín (Může být i jiný sýr s bílou plísní, ale nejsou tak dobré)
      • slunečnicový olej
      • červené feferonky (Nejlepší jsou nakládané papričky Piri-Piri a trocha sušených papriček)
      • česnek
      • grilovací koření (Nebo jakákoliv směs - na steaky..)
      • bobkový list
      • pepř mletý
      • nové koření Pár kuliček

    Postup přípravy receptu

    1
    Nejdříve zahřejeme olej a dáme do něj bobkový list, nové koření, trochu grilovacího koření, sušené papričky a zahříváme tak 10-15 minut - pozor koření se nesmí začít smažit, zhořklo by! - olej musí být jen teplý. Sýry rozpůlíme a dovnitř nasypeme grilovací koření, prolisovaný česnek a prolisované papričky (ty naložené předtím osušíme ubrouskem, aby v nich nebyl lák), kapičku oleje a rozetřeme. Sýry opět spojíme.
    2
    Do vysoké sklenice střídavě klademe cibuli na kolečka a sýr - mezi jednotlivé vrstvy lovíme koření z oleje, aby nebylo jen na vrchu. Nakonec celé zalijeme zchladlým olejem (na rychlohermelín použijeme teplejší olej, ale neni to ono - zato je naložený za den).
    3
    Poté sklenici uzavřeme a vyklepeme z ní vzduchové bubliny - tj. mlátíme dnem sklenice o stůl a nakláníme jí (aby cibule nezačala kvasit a olej se dostal všude). Za 3 dny je hermelín perfektní. K němu čerstvý chleba a pivo a je to skvělé.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Pikantní nakládaný hermelín II.

    Pikantní nakládaný hermelín II.

    Nakládaný hermelín

    Nakládaný hermelín

    Hospodský nakládaný hermelín

    Hospodský nakládaný hermelín

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Michaela Hájková
      Michaela Hájková | 6. 6. 2014 19:13

      Zdravím, rozhodla jsem se vyzkoušet tento recept, ale nevím jestli mám dostatečné množství oleje... kolik ho je potřeba? Mám 3l sklenice a doufá, že 3l to nebudou, :-\

    • Jača
      Jača | 21. 12. 2013 18:03

      ahoj, recept super, už dělám po 3...teplý olej udělá fakt moc, když jsem to dříve zalila klasickym slun. olejem tak to nebylo takové,...ještě přidávám kozí rohy a dělám je do 5L sklenice:):)Doporučuji

    • mája
      mája | 16. 10. 2013 14:16

      výborný ale jedla jsem lepší :-*

    • Marek
      Marek | 23. 11. 2012 11:10

      Doporučuji tam přidat romadůr.

    • Eva
      Eva | 7. 8. 2012 12:12

      Na dno sklenice přidám pár lístků máty nebo meduňky, má to zase jinou pikantní chuť.Jinak běžný postup.

    • houba87 | 18. 5. 2012 22:06

      Poprvé jsem ho dělal narychlo s teplým olejem a druhý den byl k jídlu.. Musím uznat, že naprosto luxusní :)

    • Barbora
      Barbora | 30. 8. 2011 17:30

      naloženo a uloženo!!! :-)

    • Idi
      Idi | 26. 8. 2011 18:53

      Naloženo...3 dny to snad vydržíme :-D už se nám sbíhají sliny ;-) Tip se zahřátým olejem a kořením vidím poprvé a proto jsem se rozhodla vyzkoušet ho.

    • recepty 73
      recepty 73 | 18. 3. 2010 14:08

      Velmi povedený recept!Dělal jsem již několikrát,hermelín krájím na silnější plátky,může se pak ujídat vidličkou:-).Jiří

    • Cenda Lysak
      Cenda Lysak | 25. 11. 2007 17:50

      Eva Kanovska zlobi!

    • Eva Kanovska
      Eva Kanovska | 9. 10. 2007 11:50

      My jsme je pripravili pro nase evropske kolegy v kancelari a byly vrcholem vecera. Vzhledem k nepristupnosti nekterych surovin jsme do zahrateho oleje (mimochodem uzasny napad) pridali pouze pepr, bobkovy list a susene pili-pili papricky, zato na podelne rozkrojeny hermelin jsme natreli cesnek s madarskou paprikovou pastou a susenou paprikou a po dvou dnech v lednicce a dvou v pokojove teplote byly akorat - spravna vune i konzistence. Diky za recept!

    • jirIN
      jirIN | 30. 9. 2007 20:06

      Hermelínky nám pěkně zdražují, ale zkusil jsem teď nějakého slovenského příbuzného za levno z Isparu a šlo to taky. Také jsem to poprvé dal do lednice, takže to vydrží déle. Ve špajzu po týdnu to bylo blato, které ani nešlo vytáhnout. V ledničce po 14 dnech ideálka.

    • Anonym
      Anonym | 13. 1. 2007 20:38

      Prostě super, nemám další komentáře

    • pavel
      pavel | 13. 1. 2007 16:11

      já bych to do sebe nacpal dřív než bych je vubec naložil :-)

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 13. 1. 2007 11:29

      Jen jsem zapomněla napsat,že Hermelínky byly naprosto vynikající.Nechala jsem je den předtím než šly do nálevu v pokojové teplotě a musím říct,že za dva dny už byly perfektní.Kdyby nebyly tak drahé,jedla bych je od rána do večera.Naštěstí netrpím na žlučník,takže tohle mě trápit nemusí,ale je nás doma víc,kterým Hermelín chutná,takže by nám museli v práci přidat.Tedy myslím peněz a ne práce..o))

    • veficka
      veficka | 13. 1. 2007 10:21

      skousela jsem a jsou super smakovaly cele rodine

    • Hana Rožníčková
      Hana Rožníčková | 31. 12. 2006 17:49

      Vynikající záležitost, ovšem pro žlučníkáře zabiják.

    • Honza
      Honza | 31. 12. 2006 15:15

      mám velkou chuť, když to vše pozoruji

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 7. 9. 2006 10:06

      Di: držím..o))))

    • martin jirout
      martin jirout | 7. 9. 2006 01:43

      luxusní záležitost hlavně k pivku hermelíny nakládám podobně a proto hodnotím za 1 protože jsou opravdu skvělé vřele doporučuji

    • Di
      Di | 6. 9. 2006 22:19

      Vydržte, jinak to newbude ono!!!

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 6. 9. 2006 17:16

      Už mám naloženo a stále ty hermelínky pozoruji......No,tak to jsem zvědavá,jestli to do soboty vydržím.Pochybuji!.:o)

    • Hana Petrů
      Hana Petrů | 6. 9. 2006 15:55

      vypadá to velmi dobře.Jdu koupit hermelín

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 6. 9. 2006 10:27

      Tak tomu věřím,že musí být perfektní.Jen to vydržet ty tři dny..o))

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Nakládaný hermelín
    Pokrmy Chuťovky Z mléka / sýra Ze sýra Svačina Večeře Pozdní večeře Zavařování Vegetariáni Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červené feferonky Česnek Grilovací koření Hermelín Nové koření Pepř mletý Slunečnicový olej
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Nevařená rybízová šťáva

    Nevařená rybízová šťáva

    Ovocné košíčky

    Ovocné košíčky

    Babiččin koláč

    Babiččin koláč

    Nepečená vajíčka

    Nepečená vajíčka

    Cizrna s kuřecím masem

    Cizrna s kuřecím masem

    Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou

    Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou

    Brokolicová polévka bez smetany

    Brokolicová polévka bez smetany

    Řecký těstovinový salát

    Řecký těstovinový salát

    Chalupářská hrstková polévka

    Chalupářská hrstková polévka

    Doporučujeme

    20 minut
    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Polévka z červené čočky

    Polévka z červené čočky

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    Poslední sledované recepty

    37
    Domácí kuřecí čína
    Domácí kuřecí čína
    33
    Vepřový guláš
    Vepřový guláš
    31
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    28
    Segedínský guláš
    Segedínský guláš
    27
    Kuřecí prsa na kari se smetanou
    Kuřecí prsa na kari se…

    Zajímavé články

    13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
    13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší recepty na pizzu 5x jinak
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší…
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…

    Sledujte nás

    AHA.cz Chýlková a Kraus! Tvrzení Honzovy bývalky bere dech

    Chýlková a Kraus! Tvrzení Honzovy bývalky bere dech

    AHA.cz Tohle by Ivana číst neměla! Exmilenka Gotta si pustila pusu na špacír

    Tohle by Ivana číst neměla! Exmilenka Gotta si pustila pusu na špacír

    AHA.cz Deník Aha! 27.1.2021

    Deník Aha! 27.1.2021

    Dáma.cz Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Dáma.cz Ženy přiznaly: Co potají děláme ve chvílích, když se nikdo nedívá?

    Ženy přiznaly: Co potají děláme ve chvílích, když se nikdo nedívá?

    Ženy.cz 6 nejdražších šatů z královských svateb. Kdo trumfnul Kate?

    6 nejdražších šatů z královských svateb. Kdo trumfnul Kate?

    Maminka.cz Marie Doležalová: Celé léto jsem tajila, že znovu čekáme zázrak

    Marie Doležalová: Celé léto jsem tajila, že znovu čekáme zázrak

    Reflex.cz Ministr Blatný je obětavý pedagog. Sám na sobě předvádí rozdíl mezi lží, hloupostí a dezinformací

    Ministr Blatný je obětavý pedagog. Sám na sobě předvádí rozdíl mezi lží, hloupostí a dezinformací

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Další doporučené recepty:

    Pikantní masové nudličky
    Pikantní masové nudličky
    Pikantní medové plátky na pánev nebo gril
    Pikantní medové plátky na pánev nebo…
    Pikantní nadívané žampiony
    Pikantní nadívané žampiony
    Pikantní nakládaný hermelín II.
    Pikantní nakládaný hermelín II.
    Pikantní okurkový salát
    Pikantní okurkový salát
    Pikantní omáčka z bezinek
    Pikantní omáčka z bezinek
    • Recepty.cz
    • Pikantní nakládaný hermelín
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí