Ryba v sezamovém těstíčku

moje hodnocení: 0

5.0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g pstruh duhový, treska, losos... cca
    • sůl
    • 1
      ks vejce
    • sůl
    • česnek sušený nebo čerstvý dle chuti
    • zázvor - mletý nebo čerstvě nastrouhaný
    • 4
      lžíce kukuřičný škrob cca 3 -
    • 3
      lžíce sezamová semínka
    • pepř mletý
    • olej nebo máslo na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěnou čerstvou rybu pokrájíme na menší díly, které osolíme. Vejce vyšleháme s kukuřičným škrobem, sezamem, zázvorem a česnekem na kašičku, kterou dochutíme solí a pepřem.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Rybí díly v kašičce obalíme a vkládáme do pánve s troškou rozpáleného oleje a smažíme z obou stran dorůžova.
3
Podáváme s bramborovou přílohou dle chuti nebo se zeleninovým či listovým salátem.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.