Pstruh s bylinkovou krustou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 50 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks pstruzi
    • sůl
    • pepř mletý
    • 4
      plátek chleba toastový
    • 100
      ml smetana 33%
    • 6
      lžíce olivový olej
    • 4
      lžíce petrželka
    • 2
      lžíce bazalka
    • 1
      lžíce šalvěj
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks citronová kůra
    • 8
      lžíce strouhaný parmazán

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pstruha očistěte, osolte a opepřete. Z toastového chleba odkrojte kůrky a rozkrájejte ho na co nejmenší kostičky. Smíchejte je se smetanou a olejem, pořádně promačkejte a přidejte nasekané bylinky, nakrájený česnek, citronovou kůru, sýr. Osolte, opepřete a vše důkladně promíchejte. Troubu rozehřejte na 180 oC, pekáč vyložte pečicím papírem. Vložte ryby, potřete bylinkovou směsí a pečte asi 30 minut (záleží na velikosti ryb).
Zařazení: Maso Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.