Pstruh s hráškovými výhonky

moje hodnocení: 0

0.0

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g brambory baby
    • 2
      lžíce máslo
    • sůl
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 1
      hrst pažitka
    • pepř mletý
    • 100
      g hrášek výhonky
    • řepkový olej
    • 1
      hrst šalvěj lístky
    • 8
      ks pstruh s kůží

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvařte v osolené vodě. Filety opláchněte, osušte, z obou stran osolte a opepřete.
2
Obalte je v hladké mouce a na rozehřátém oleji je z obou stran opečte dozlatova, asi 6 minut. Ke konci přidejte máslo a šalvějové lístky. Filety podávejte s bramborami politými máslem z výpeku a posypanými pažitkou s výhonky.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.