Pstruh s žampiony

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Eva1

Suroviny

Vložit do nákupu
    • pstruh
    • čerstvé žampiony
    • jarní cibulka
    • máslo
    • petrželka
    • sůl
    • anglická slanina - 3plátky na 1 pstruha

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Čerstvé žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Na kousku másla orestujeme jarní cibulku s plátky žampionů, osolíme, opepříme, přidáme petrželku a necháme vychladnout.
2
Pstruhy opláchneme studenou vodou a osušíme. Osolíme, podle chuti můžeme přidat oblíbené koření na ryby.
3
Břišní dutinu naplníme směsí a otvor překryjeme třemi plátky tak, aby směs nevytekla. Pstruhy přeložíme na plech vyložený pečícím papírem, potřeme rozpuštěným máslem a pečeme v troubě na 200 C asi 20 minut.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Míša
    Míša |

    20. 6. 2012 14:56

    Musím uznat vynikající rybička..Mňam..Po dlouhé době jsem si dala rybu..Ale,že bude taková bych nečekala..Díky

  • KaRa
    KaRa |

    21. 4. 2012 18:15

    Prý moc chutnalo, nebylo cítit rybinou díky žampionům a slanince...

  • VenoraT
    VenoraT |

    23. 11. 2011 09:30

    výborný recept, jednoduché a moc dobré :)

Další doporučené recepty: