Pstruh s mandlemi II.

moje hodnocení:

4,6

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      pstruh
    • 125
      g máslo
    • 50
      g hladká mouka
    • 75
      g mandle
    • 3
      dl olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pstruhy očistíme. Sůl smícháme s pepřem ve lžíci oleje a touto směsí potřeme ryby. Pak je obalíme v mouce a osmažíme na pánvi s máslem a olejem z obou stran. Ve výpeku opečeme nastrouhané mandle a ryby přelijeme. Podáváme s brambory.
2
Poznámka: místo pstruha můžeme připravit makrely nebo sledě.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.