Hlávkový salát s vejci II.

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Salát opereme, necháme okapat a rozdělíme na čtvrtky. Smetanu promícháme s hořčicí, solí a kořením, salát přelijeme zálivkou, posypeme nadrobno rozsekanými vejci a pažitkou a pokapeme citronovou šťávou.
2
Obměna: zakysanou smetanu nahradíme bílým jogurtem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Kamila
    Kamila |

    6. 4. 2012 11:48

    Opravdu nestačí jeden kus hlávkového salátu? není potom toho moc a málo zálivky?:-)

  • sarka rudlova
    sarka rudlova |

    21. 6. 2011 12:32

    Skvělý!

  • Eva1
    Eva1 |

    30. 5. 2011 21:55

    Výborný salát. Moc dobrá zálivka. :-P :-P <3

  • croc
    croc |

    19. 5. 2011 19:10

    Výborné s rajčaty a tmavým pečivem.

  • Ivan Samec
    Ivan Samec |

    30. 5. 2007 18:32

    Je to blitka

  • Michaela Atherton
    Michaela Atherton |

    28. 5. 2006 11:53

    Diky tomuto receptu jsem poprve vyzkousela kombinaci smetany s horcici. Musim pochvalit, je to opravdu zajimave a chutne.

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    20. 5. 2006 15:13

    Doma děláme z hlávkového salátu jen klasický salát. Toto je výborný nápad , jak zlikvidovat ty kvanta, co míváme ve skleníku. Moc nám to chutnalo a hned se to snědlo. Neměla jsem smetanu, jen bílý jogurt, pro jistotu jsem přidala malou majolku a trošku vegety. Zítra bude opět k večeři. díky za recept.