Hermelín se šunkou v pivním těstíčku

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks hermelín nebo camembert
    • 4
      plátek šunka - silnější
  • Těstíčko:
    • 4
      lžíce pivo světlé nebo tmavé
    • 2
      ks rozšlehané vejce
    • 50
      g hladká mouka cca
    • sůl a pepř
    • bylinky dle chuti (není nutné)
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hermelíny podélně rozřízneme a na řeznou stranu přitiskneme plátek šunky (velikost si upravíme). Z vajec, piva, mouky, soli a pepře umícháme těstíčko, v něm připravené šunkové Hermelíny namáčíme, vkládáme do rozpáleného oleje a smažíme z obou stran dozlatova.
2
Podáváme s vařeným bramborem nebo kaší, případně jako chuťovku s pečivem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Eva
    Eva |

    3. 3. 2017 11:59

    Bylo to skvělé a určitě ne naposled. <3

  • ruby
    ruby |

    9. 9. 2015 20:55

    skvělé :))))

  • Gábina Kozlová
    Gábina Kozlová |

    23. 3. 2015 14:40

    Bylo to dokonalý O:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

  • R.Radímková
    R.Radímková |

    25. 10. 2013 16:32

    Určitě budu dělat často.Je lepší než obalovaný ve strouhance a s tou šunkou,no mňamka :)).

  • sísa
    sísa |

    5. 4. 2013 15:05

    Velká mňamka :-P

  • Daniela11
    Daniela11 |

    12. 11. 2012 13:38

    Tenhle recept je opravdu skvělý, bude chutnat každému. Já dávám také buď camembert nebo Sedlčanský Troubelín, ten je skvělý pro tepelnou úpravu. Oběd nebo večeře je vždy hotová raz dva, protože tyto ingredience máme stále doma.