Pikantní jogurtové filé

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 140
      g bílý jogurt cca
    • 600
      g rybí file bez přidání vody, z tresky, kapra...
    • sůl
    • pepř mletý
    • 3
      stroužek prolisovaný česnek 2 -
    • 1
      lžíce zázvor čerstvě nastrouhaný, cca
    • rozšlehané vejce na obalování
    • strouhanka na obalování
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Porce filetů osušíme, osolíme, opepříme a naložíme do bílého jogurtu, ochuceného česnekem a zázvorem, přidat můžeme i maličko čerstvě nastrouhané citronové kůry. V jogurtové marinádě necháme filety odležet cca hodinu.
2
Pak filety z marinády vyndáme, necháme okapat, protáhneme v rozšlehaných vejcích a obalíme ve strouhance. Smažíme z obou stran dozlatova v pánvi s rozpáleným olejem.
3
Podáváme s bramborovou kaší, vařeným bramborem...

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: