Přírodní rybí filety se zeleninou

moje hodnocení: 0

4.3

hodnotilo: 6
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g filet z mořské štiky kapra, okouna... cca
    • sůl
    • pepř mletý
    • citronová šťáva
    • olej z naložených sušených rajčat nebo klasický
  • Dále
    • 50
      g červená paprika
    • 25
      g pórek
    • 3
      ks sušená rajčata 2 -
    • 1
      lžička kapary cca
    • 6
      ks nakládané olivy dle chuti, cca
    • 50
      g čerstvé žampiony , cca 3 ks
    • pepř mletý
    • sůl se sojovou nebo rybí omáčkou

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybí filety dle vlastního výběru, nejlépe čerstvé, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme krátce odležet.

RADA: Jak se zbavit zápachu rybiny z rukou i nádobí

2
Mezitím si pokrájíme zeleninu a žampiony na menší kousky, kapary nekrájíme.
3
Na oleji ze sušených rajčat (pokud nemáme, použijeme klasický nebo máslo) osmažíme rybí filety, které následně vyndáme na nahřátý talíř a do výpeku nasypeme připravenou zeleninu, kterou orestujeme dosklovata, na skus, ochutíme pepřem, sojovou nebo rybí omáčkou, případně ještě solí dle chuti.

RADA: Jak správně skladovat zeleninu

4
Podáváme s bramborovou přílohou nebo opečeným toustem.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.