• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Blesková treska pro začátečníky
    Napište svůj komentář k receptu

    Blesková treska pro začátečníky

    autor: tatinek
    0.0
    moje hodnoceni
    4.1
    hodnotilo: 17
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Blesková treska pro začátečníky
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 1
        balíček treska mražené
      • 2
        balíček zeleninová směs hrášek s mrkví
      • 2
        lžíce máslo
      • sůl
      • kmín

    Postup přípravy receptu

    1
    Do pekáče vysypte zeleninu a na ní máslo, tresčí filety posolte, okmínujte a položte na zeleninu, zalijte trochou vody. Přiklopené do trouby na maximální teplotu (250 °C), když se voda začne vařit odklopte a pokračujte dalších 10 minut na maximální teplotu. HOTOVO.
    2
    Příloha bramoborová kaše. Může být i instantní, kterou stihnete připravit v průběhu pečení.
    3
    Nejjednodušší možný a přitom výborný recept, funguje jako záchranná rodinná večeře z mrazáku nebo bleskové a zároveň plnohodnotné teplé jídlo. Používáme, pokud nemáme svědomí mazat dětem k večeři rohlík a zároveň už není sil vařit. Neexistuje způsob jak to zkrazit nebo připálit.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Sushi pro začátečníky

    Sushi pro začátečníky

    Dortový korpus pro začátečníky

    Dortový korpus pro začátečníky

    Košíčky i pro začátečníky

    Košíčky i pro začátečníky

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Zbyněk01 | 18. 4. 2017 18:46

      Takže dnes uděláno. Jen jsem tresku vložil mezi zeleninu, obklopil česnekem a zakápnul citronem. Moc dobrý, snědeno hned :-) Díky za recept ;-)

    • Zbyněk01 | 18. 4. 2017 18:46

      Takže dnes uděláno. Jen jsem tresku vložil mezi zeleninu, obklopil česnekem a zakápnul citronem. Moc dobrý, snědeno hned :-) Díky za recept ;-)

    • Simča S.
      Simča S. | 12. 8. 2014 23:41

      Podle toho, co tu psáno v diskusi jsem dala polovinu zeleniny pod a druhou polovinu zeleniny na rybu, aby se maso moc nevysušilo. Na dochucení jsem kromě soli a kmínu použila trochu citronové šťávy, kterou jsem rybu pokapala z obou stran pro zpevnění, a asi 2 stroužky česneku. Nahoru jsem nasypala lžíci sekané petrželky. Ryby máme moc rádi, ale tuto úpravu jsem zksili poprvé a jídlo nám moc chutnalo.

    • poli
      poli | 4. 10. 2012 16:16

      :-$

    • Veronika
      Veronika | 30. 7. 2012 10:20

      Akorát vařím, tak uvidíme :))

    • nigdo
      nigdo | 20. 11. 2011 11:56

      seš píča tupá :-D Jak jinak bysi mohl(a) vědět, že tam je bramborová kaše,aniž bysi to čet(la)

    • adela
      adela | 8. 10. 2011 09:35

      jdu to zkusit holky,drzte mi palce. :-)

    • makynka.m | 26. 3. 2011 14:45

      Snadné, rychlé, dobré! Přidala jsem sladkou papriku a kukuřici. Mňam!

    • Lucmar
      Lucmar | 17. 10. 2010 16:00

      MarŤa:OU jak mě to urazilo ,ale co já s takovou jako jsi Ty no já nevím.Za to vím že nejsme nuly a že jsme chytré obě nechci se vytahovat nechci se s někým hádat po internetu to nééé ,ale jako ani nevím kdo jsi a taky proč jdu na tebe po dobrém ,asi protože i já jsem dobrý člověk a dokážu i tobě odpustit co jsi mi řekla a zapomenout na ty zlé hlášky jinak snad ses poučila já bych byla nerada kdyby ne ,ale trefa jinak jsme dvě proč by jsme tam jinak psali Lucka a Marťa že?!?!?!?!?!Lucka:A mimochodem to není Chat tak už jsem laskavě,nepísej ;-) no a jinak ty tvoje kecy jsou fakt nudné a nikoho nezajmaj tak PAKUJ...ODsud vím že Majitel se BudE zlobiT že Sté stránky děláme Chat...papa A urážej si Někoho jinýho mi na tokovíhle Kecy neJSME...Děkujii :-\

    • klárynka
      klárynka | 17. 10. 2010 15:50

      Klárka tady znovu :-* ahoj jinak pro tebe lucmar jste dvě osoby a ani jedna není chytrá ou jak smutné ale to my nevadí mě je jedno co si o mě kdo myslí ale z vás se mi chce blýt :-$ ble ble a jeste tohle je fkat hums :-| a jste příšerně unavnee nulyy :-!

    • Lucmar
      Lucmar | 17. 10. 2010 15:45

      Lucka:Ahoj Ty(Kláro),Mi nechceme i všichni vědět tvůj názor.... MarŤa:A jinak vše ,ale vše se dá říct jinak a taky trochu slušně.To že ti to nechutnalo nemusí znamenat že to nebude chutnat každému tak pozor na to ...! Ano doufám že to nebude pro tebe problém 8-) ,ale i kdyby chybami se člověk učí :-) .

    • klára
      klára | 17. 10. 2010 15:36

      ne mě to nechutná!!!!! je to ble :-X mno je to nechtuní a blivajzzzz XD ale stejně moje máma my to nikdy už neudělá bleb ble málem sem :-S :-S se pobliiila

    • lucmar
      lucmar | 17. 10. 2010 15:32

      LucKa:Doufám že máte pravdu zní to opravdu lákavě...=). MaRťa:Jsem ráda že tady jsou komentáře které svěčí o tom že je to skvělé ,ale jsem nerada že tu jsou i ty ,které říkají opak no ,nic vyzkoušíme a posoudíme tak dobrou chuť ;)...! :-[ O:-)

    • Jindra Mansfeld
      Jindra Mansfeld | 14. 9. 2008 14:17

      Podle komentare musim vyskouset

    • Lenka
      Lenka | 1. 10. 2007 10:32

      Nejjednodušš rychlovka jakou znám. Chutné, zdravé, výborné.

    • Anonym
      Anonym | 18. 7. 2007 22:22

      Když je někdo schopen propagovat instantní bramborovou kaši, recept ani nečtu.

    • Martina
      Martina | 18. 7. 2007 15:04

      Je to opravdu výborné!!! Moc (a rychle) jsme si pochutnali:)

    • Anonym
      Anonym | 20. 6. 2007 20:02

      přidat 2 lžíce citronové šťávy, sekaná rajčata a je to geniální, Georgina

    • Anonym
      Anonym | 11. 6. 2007 18:20

      Vynikající. Rychlé, jednoduché.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Treska
    Maso Rybí Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Kmín Máslo Sůl Treska Zeleninová směs
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Pribináček domácí

    Pribináček domácí

    Křupavý bůček

    Křupavý bůček

    Ivetčin kynutý knedlík

    Ivetčin kynutý knedlík

    Mexická polévka z naší hospody

    Mexická polévka z naší hospody

    Koláčky na neděli

    Koláčky na neděli

    Jablečná roláda s tvarohem

    Jablečná roláda s tvarohem

    Gratinovaný lilek a cuketa

    Gratinovaný lilek a cuketa

    Buchta z cizrny

    Buchta z cizrny

    Rýže s vejci

    Rýže s vejci

    Doporučujeme

    20 minut
    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Poslední sledované recepty

    45
    Míchaná zelenina po čínsku
    Míchaná zelenina po…
    35
    Pečené brambory s cibulí
    Pečené brambory s cibulí
    32
    Kokosovo-karamelový zákusek
    Kokosovo-karamelový…
    32
    Ovocný salát s jogurtem
    Ovocný salát s jogurtem
    30
    Cizrnová chuťovka
    Cizrnová chuťovka

    Zajímavé články

    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší recepty na pizzu 5x jinak
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší…
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…

    Sledujte nás

    AHA.cz Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    AHA.cz Ladislav Štaidl (75) - Třetí týden ve vážném stavu: PRVNÍ SLOVA RODINY!

    Ladislav Štaidl (75) - Třetí týden ve vážném stavu: PRVNÍ SLOVA RODINY!

    AHA.cz Deník Aha! 27.1.2021

    Deník Aha! 27.1.2021

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Dáma.cz Jak ovlivní období Kozoroha ostatní znamení? Toto vás čeká v lednu!

    Jak ovlivní období Kozoroha ostatní znamení? Toto vás čeká v lednu!

    Ženy.cz Sociální síť Clubhouse: O co jde a proč se o ní teď všude mluví?

    Sociální síť Clubhouse: O co jde a proč se o ní teď všude mluví?

    Maminka.cz Hysterický záchvat: Zvládněte ho bez stresu! Tohle na vzteklouny platí

    Hysterický záchvat: Zvládněte ho bez stresu! Tohle na vzteklouny platí

    Reflex.cz Vladimír Mertlík: Pražský hrad jako eldéenka

    Vladimír Mertlík: Pražský hrad jako eldéenka

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Další doporučené recepty:

    Blesková roláda s pudinkem
    Blesková roláda s pudinkem
    Blesková rýže kari podle Lidušky
    Blesková rýže kari podle Lidušky
    Blesková smaženka
    Blesková smaženka
    Blesková třešňová bublanina
    Blesková třešňová bublanina
    Blesková vajíčková polévka
    Blesková vajíčková polévka
    Bleskové kuřecí kari s brokolicí
    Bleskové kuřecí kari s brokolicí
    • Recepty.cz
    • Blesková treska pro začátečníky
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí