• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Zavařování & nakládání
  • Recepty.cz
  • Blesková treska pro začátečníky
Napište svůj komentář k receptu

Blesková treska pro začátečníky

autor: tatinek
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 21
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Blesková treska pro začátečníky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček treska mražené
    • 2
      balíček zeleninová směs hrášek s mrkví
    • 2
      lžíce máslo
    • sůl
    • kmín

Postup přípravy receptu

1
Do pekáče vysypte zeleninu a na ní máslo, tresčí filety posolte, okmínujte a položte na zeleninu, zalijte trochou vody. Přiklopené do trouby na maximální teplotu (250 °C), když se voda začne vařit odklopte a pokračujte dalších 10 minut na maximální teplotu. HOTOVO.
2
Příloha bramoborová kaše. Může být i instantní, kterou stihnete připravit v průběhu pečení.
3
Nejjednodušší možný a přitom výborný recept, funguje jako záchranná rodinná večeře z mrazáku nebo bleskové a zároveň plnohodnotné teplé jídlo. Používáme, pokud nemáme svědomí mazat dětem k večeři rohlík a zároveň už není sil vařit. Neexistuje způsob jak to zkrazit nebo připálit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Linecké těsto pro začátečníky

Linecké těsto pro začátečníky

Košíčky i pro začátečníky

Košíčky i pro začátečníky

Dortový korpus pro začátečníky

Dortový korpus pro začátečníky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zbyněk01 | 18. 4. 2017 18:46

    Takže dnes uděláno. Jen jsem tresku vložil mezi zeleninu, obklopil česnekem a zakápnul citronem. Moc dobrý, snědeno hned :-) Díky za recept ;-)

  • Zbyněk01 | 18. 4. 2017 18:46

    Takže dnes uděláno. Jen jsem tresku vložil mezi zeleninu, obklopil česnekem a zakápnul citronem. Moc dobrý, snědeno hned :-) Díky za recept ;-)

  • Simča S.
    Simča S. | 12. 8. 2014 23:41

    Podle toho, co tu psáno v diskusi jsem dala polovinu zeleniny pod a druhou polovinu zeleniny na rybu, aby se maso moc nevysušilo. Na dochucení jsem kromě soli a kmínu použila trochu citronové šťávy, kterou jsem rybu pokapala z obou stran pro zpevnění, a asi 2 stroužky česneku. Nahoru jsem nasypala lžíci sekané petrželky. Ryby máme moc rádi, ale tuto úpravu jsem zksili poprvé a jídlo nám moc chutnalo.

  • poli | 4. 10. 2012 16:16

    :-$

  • Veronika | 30. 7. 2012 10:20

    Akorát vařím, tak uvidíme :))

  • nigdo | 20. 11. 2011 11:56

    seš píča tupá :-D Jak jinak bysi mohl(a) vědět, že tam je bramborová kaše,aniž bysi to čet(la)

  • adela | 8. 10. 2011 09:35

    jdu to zkusit holky,drzte mi palce. :-)

  • makynka.m | 26. 3. 2011 14:45

    Snadné, rychlé, dobré! Přidala jsem sladkou papriku a kukuřici. Mňam!

  • Lucmar | 17. 10. 2010 16:00

    MarŤa:OU jak mě to urazilo ,ale co já s takovou jako jsi Ty no já nevím.Za to vím že nejsme nuly a že jsme chytré obě nechci se vytahovat nechci se s někým hádat po internetu to nééé ,ale jako ani nevím kdo jsi a taky proč jdu na tebe po dobrém ,asi protože i já jsem dobrý člověk a dokážu i tobě odpustit co jsi mi řekla a zapomenout na ty zlé hlášky jinak snad ses poučila já bych byla nerada kdyby ne ,ale trefa jinak jsme dvě proč by jsme tam jinak psali Lucka a Marťa že?!?!?!?!?!Lucka:A mimochodem to není Chat tak už jsem laskavě,nepísej ;-) no a jinak ty tvoje kecy jsou fakt nudné a nikoho nezajmaj tak PAKUJ...ODsud vím že Majitel se BudE zlobiT že Sté stránky děláme Chat...papa A urážej si Někoho jinýho mi na tokovíhle Kecy neJSME...Děkujii :-\

  • klárynka | 17. 10. 2010 15:50

    Klárka tady znovu :-* ahoj jinak pro tebe lucmar jste dvě osoby a ani jedna není chytrá ou jak smutné ale to my nevadí mě je jedno co si o mě kdo myslí ale z vás se mi chce blýt :-$ ble ble a jeste tohle je fkat hums :-| a jste příšerně unavnee nulyy :-!

  • Lucmar | 17. 10. 2010 15:45

    Lucka:Ahoj Ty(Kláro),Mi nechceme i všichni vědět tvůj názor.... MarŤa:A jinak vše ,ale vše se dá říct jinak a taky trochu slušně.To že ti to nechutnalo nemusí znamenat že to nebude chutnat každému tak pozor na to ...! Ano doufám že to nebude pro tebe problém 8-) ,ale i kdyby chybami se člověk učí :-) .

  • klára | 17. 10. 2010 15:36

    ne mě to nechutná!!!!! je to ble :-X mno je to nechtuní a blivajzzzz XD ale stejně moje máma my to nikdy už neudělá bleb ble málem sem :-S :-S se pobliiila

  • lucmar | 17. 10. 2010 15:32

    LucKa:Doufám že máte pravdu zní to opravdu lákavě...=). MaRťa:Jsem ráda že tady jsou komentáře které svěčí o tom že je to skvělé ,ale jsem nerada že tu jsou i ty ,které říkají opak no ,nic vyzkoušíme a posoudíme tak dobrou chuť ;)...! :-[ O:-)

  • Jindra Mansfeld | 14. 9. 2008 14:17

    Podle komentare musim vyskouset

  • Lenka | 1. 10. 2007 10:32

    Nejjednodušš rychlovka jakou znám. Chutné, zdravé, výborné.

  • Anonym | 18. 7. 2007 22:22

    Když je někdo schopen propagovat instantní bramborovou kaši, recept ani nečtu.

  • Martina | 18. 7. 2007 15:04

    Je to opravdu výborné!!! Moc (a rychle) jsme si pochutnali:)

  • Anonym | 20. 6. 2007 20:02

    přidat 2 lžíce citronové šťávy, sekaná rajčata a je to geniální, Georgina

  • Anonym | 11. 6. 2007 18:20

    Vynikající. Rychlé, jednoduché.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Treska
Maso Rybí Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kmín Máslo Sůl Treska Zeleninová směs
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Halušky se zelím

Halušky se zelím

Guláš od mámy

Guláš od mámy

Bulharské papriky s Balkánem

Bulharské papriky s Balkánem

Čínská rýže

Čínská rýže

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Čokoládovo-tvarohový dort

Čokoládovo-tvarohový dort

Malinová lahůdka

Malinová lahůdka

Pomazánka se sýrem cottage

Pomazánka se sýrem cottage

Sváteční řezy s tvarohem a jablky

Sváteční řezy s tvarohem a jablky

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

40 minut
Podzimní houbovka s dýní

Podzimní houbovka s dýní

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

45 minut
Dýňové cupcakes

Dýňové cupcakes

165 minut
Šípková zavařenina

Šípková zavařenina

30 minut
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O.D.

Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

30 minut
Dýňové karí se špenátem a čočkou

Dýňové karí se špenátem a čočkou

Poslední sledované recepty

624
Papriková krkovice
Papriková krkovice
581
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
440
Dýňový koláč s polevou
Dýňový koláč s polevou
322
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
234
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Dýňové karí se špenátem…

Zajímavé články

Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Jeřabiny dozrávají! Podle čeho poznáte ty jedlé, na co jsou dobré a jak je chutně zužitkovat?
Jeřabiny dozrávají! Podle čeho poznáte ty jedlé,…
Podzimní prázdniny na chalupě: Rodinné recepty od polévky až po moučník
Podzimní prázdniny na chalupě: Rodinné recepty od…
Nejlepší podzimní sirupy: Vyrobte si šípkový, jeřabinový, bezový nebo rakytníkový
Nejlepší podzimní sirupy: Vyrobte si šípkový,…
Jak zpracovat houby: Jak je sušit, zamrazit a co uvařit, když přinesete plný košík
Jak zpracovat houby: Jak je sušit, zamrazit a co…
AHA.cz Brodská u konce s dechem: DOHODA S LÉKAŘEM

Brodská u konce s dechem: DOHODA S LÉKAŘEM

Mimibazar Otestovali jste: Nejlehčí školní batohy pro prvňáky skvěle sedí na zádech a dětem se líbí

Otestovali jste: Nejlehčí školní batohy pro prvňáky skvěle sedí na zádech a dětem se líbí

Dáma.cz Co dělá váš partner nejraději, když je sám doma? To prozradí jeho znamení

Co dělá váš partner nejraději, když je sám doma? To prozradí jeho znamení

Blesk pro ženy Největší samotáři zvěrokruhu. Kdo je citlivá duše a kdo samotář perfekcionista?

Největší samotáři zvěrokruhu. Kdo je citlivá duše a kdo samotář perfekcionista?

Ženy.cz První vibrátor v 16 letech? Erotické hračky vám pomohou poznat potřeby vlastního těla

První vibrátor v 16 letech? Erotické hračky vám pomohou poznat potřeby vlastního těla

Blesk.cz Zemřel představitel Brumbála! Herec Michael Gambon bojoval se zápalem plic

Zemřel představitel Brumbála! Herec Michael Gambon bojoval se zápalem plic

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Největší samotáři zvěrokruhu. Kdo je citlivá duše a kdo samotář perfekcionista?

Největší samotáři zvěrokruhu. Kdo je citlivá duše a kdo samotář perfekcionista?

Abecedazahrady Nejkrásnější podzimní dekorace: 56 úžasných tipů na vaše tvoření

Nejkrásnější podzimní dekorace: 56 úžasných tipů na vaše tvoření

Další doporučené recepty:

Blesková rybí polévka
Blesková rybí polévka
Blesková rýže kari podle Lidušky
Blesková rýže kari podle Lidušky
Blesková smaženka
Blesková smaženka
Blesková třešňová bublanina
Blesková třešňová bublanina
Blesková vajíčková polévka
Blesková vajíčková polévka
Bleskové kuřecí kari s brokolicí
Bleskové kuřecí kari s brokolicí
  • Recepty.cz
  • Blesková treska pro začátečníky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotné kontaktní místo/Single Point of Contact