Vepřová panenka v hořčičné krustě

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 50 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks šalotka
    • sůl
    • 4
      lžíce pepř drcený čtyřbarevný
    • 4
      lžíce hořčice se zeleným pepřem
    • 2
      lžička koriandr
    • 30
      g vlašské ořechy
    • 800
      g vepřová panenka
    • 2
      snítka estragon
    • 2
      snítka petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Troubu zapněte na 140 °C. Pepř, koriandr a vlašské ořechy podrťte v hmodíři. Bylinky omyjte, osušte a nasekejte najemno. Šalotku nakrájejte nadrobno. Panenku ze všech stran osolte a potřete hořčicí. Nadrcené koření smíchejte s bylinkami a panenku ve směsi ze všech stran obalte. Položte na plech vyložené pečícím papírem a pečte asi 30 minut. Překryjte alobalem a nechte 10 minut dojít. Nakrájejte na silnější plátky a podávejte.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: