• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ
    • Recepty.cz
    • Pomocníci
    • Databáze ingrediencí
    • Estragon

    Estragon

    Podobné ingredience

    • Estragon sušený
    • Estragonový ocet

    Recepty vytvořené za použití této ingredience

    Zapékaná zelenina se sýrem

    Zapékaná zelenina se sýrem

    Lilek omyjeme, nakrájíme na plátky, osolíme a necháme asi 10 minut vypotit, otřeme. Omytou cuketu pokrájíme na plátky, cibuli a pórek na kolečka.... více o Zapékaná zelenina se sýrem

    50 minut
    Vepřová panenka v hořčičné krustě

    Vepřová panenka v hořčičné krustě

    Troubu zapněte na 140 °C. Pepř, koriandr a vlašské ořechy podrťte v hmodíři. Bylinky omyjte, osušte a nasekejte najemno. Šalotku nakrájejte nadrobno.... více o Vepřová panenka v hořčičné krustě

    Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí prsa

    Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…

    **Nádivka:** Šunku nakrájíme na tenké nudličky, sýr nastrouháme nahrubo, bylinky nasekáme najemno, přidáme 5 lžic smetany a dochutíme solí a pepřem.... více o Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí prsa

    Patizony zapečené s hermelínem

    Patizony zapečené s hermelínem

    Patizony oloupeme, zbavíme zdřevnatělých částí a semen (u mladých plodů tato práce odpadá), nakrájíme na plátky, osolíme a necháme "vypotit". Do... více o Patizony zapečené s hermelínem

    Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou

    Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou

    Kuře (stehna) očistíme, nasolíme a dáme do pekáčku s kouskem másla a jednou pokrájenou cibulí, podlijeme a pečeme dozlatova. Během pečení přeléváme... více o Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou

    "Dietní" řízečky se šťouchanými brambory a okurkovým salátem

    "Dietní" řízečky se šťouchanými…

    Máme moc rádi řízečky a ideálně křupavé miniřízečky... Akorát to není moc zdravé, a tak jsme si to tak trochu upravili. :-) Vepřovou panenku jsem si... více o "Dietní" řízečky se šťouchanými brambory a okurkovým salátem

    Apulijský pstruh na grilu

    Apulijský pstruh na grilu

    Očistíme ryby, ponecháme jim hlavy. V menší misce smícháme vše kromě ryb a citronových plátků. Touto směsí pomocí štětečku důkladně potřeme ryby... více o Apulijský pstruh na grilu

    Filé na zelenině

    Filé na zelenině

    Zeleninu očistíme a omyjeme. Mrkev a cukety nakrájíme na nudličky, cibuli na kolečka. Opékáme asi 5 minut na másle. Přilijeme smetanu, necháme přejít... více o Filé na zelenině

    Pangasius v bylinkovém mantlu

    Pangasius v bylinkovém mantlu

    Filety osolíme obalíme v mouce, rozšlehaném vejci s mlékem a ve strouhance smíchané s pokrájenou pažitkou, estragonem a citronovým tymiánem. Smažíme... více o Pangasius v bylinkovém mantlu

    10 minut
    Hořčičná omáčka

    Hořčičná omáčka

    Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladit a oloupeme. Z vajec vyjmeme žloutky a propasírujeme je přes síto. Přidáme hořčici, olej, studený vývar, víno,... více o Hořčičná omáčka

    Srdce po myslivecku

    Srdce po myslivecku

    Srdce omyjeme, ořežeme cévy a blány (použijeme do polévky), nakrájíme na tenké plátky. Na sádle orestujeme cibuli do zlatava, vsypeme papriku, krátce... více o Srdce po myslivecku

    Pečená krůta s pečenými brambory a dušenou zeleninou

    Pečená krůta s pečenými brambory a…

    Krůtí maso jsem si zbavila kůže, řádně ho oplácla a obalila v bambově soli. Do pečící nádoby jsem si vložila na hrubo nakrouhanou kořenovou zeleninu,... více o Pečená krůta s pečenými brambory a dušenou zeleninou

    Cmundomaš

    Cmundomaš

    Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme společně se slaninou nakrájenou na jemné nudličky, přidáme vepřové maso nakrájené také na nudličky. Dusíme ve... více o Cmundomaš

    60 minut
    Hovězí špízy s bramborovým salátem

    Hovězí špízy s bramborovým salátem

    Maso opláchněte, osušte a nakrájejte na tenké plátky. Napíchejte na špízy (máte-li dřevěné špejle, namočte je napřed do studené vody). Česnek... více o Hovězí špízy s bramborovým salátem

    50 minut
    Šneci s bylinkovým máslem

    Šneci s bylinkovým máslem

    Nejdříve si připravte bylinkové máslo. Lehce změklé máslo smíchejte se všemi ostatními ingrediencemi. Šnečí maso lze koupit už upravené v nálevu.... více o Šneci s bylinkovým máslem

    50 minut
    Rizoto s kuřetem a liškami

    Rizoto s kuřetem a liškami

    Oloupané šalotky nakrájejte na kostičky. Polovinu oleje rozehřejte v kastrolu a nechte na něm zesklovatět cibulku a rýži. Vmíchejte polovinu vína a... více o Rizoto s kuřetem a liškami

    40 minut
    Brambory na estragonu s chřestem

    Brambory na estragonu s chřestem

    Brambory důkladně omyjte, ale slupku neodstraňujte. Rozpulte je a ve vroucí osolené vodě povařte asi 10 minut. Sceďte a nechte stranou. Troubu... více o Brambory na estragonu s chřestem

    35 minut
    Kuřecí prsa s grilovaným fenyklem

    Kuřecí prsa s grilovaným fenyklem

    Kuřecí maso potřete olejem s estragonem. Nechte hodinu odležet. Mezitím si připravte fenykl, zbavte ho vrchní vrstvy a překrojte. Osolte, opepřete a... více o Kuřecí prsa s grilovaným fenyklem

    60 minut
    Pečený pstruh s holandskou omáčkou

    Pečený pstruh s holandskou omáčkou

    Pstruhům odřízněte hlavu, vykostěte, ale nechte spojené ocasem. Osolte, opepřete, přidejte bylinky, pokapejte olejem a přeložte druhým filetem. Vložte... více o Pečený pstruh s holandskou omáčkou

    20 minut
    Lososový tatarák s avokádem

    Lososový tatarák s avokádem

    Lososa vložte na 15 minut do mrazáku. Estragon utřete nahrubo v hmoždíři a smíchejte se lžící oleje. Šalotky nakrájejte na tenké plátky, vypeckované... více o Lososový tatarák s avokádem

    Kuře v zeleninové omáčce II.

    Kuře v zeleninové omáčce II.

    Kuře omyjeme studenou vodou, osušíme, rozdělíme na osm porcí a vykostíme. Maso osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme. Cuketu, mrkev a celer... více o Kuře v zeleninové omáčce II.

    15 minut
    Chřestový salát s kozím sýrem

    Chřestový salát s kozím sýrem

    Chřest omyjte, odřízněte hlavičky, stvoly rozkrojte a povařte 7 minut v osolené vodě. Nechte okapat. Rozehřejte 1 lžíci oleje a krátce na něm osmažte... více o Chřestový salát s kozím sýrem

    100 minut
    Karibský králík na kakaové hořčici

    Karibský králík na kakaové hořčici

    Pokud jsme nesehnali Crème fraîche, smícháme den předem kelímek šlehačky se dvěma lžícemi podmáslí a necháme stát 24 hodin při pokojové teplotě. Pro... více o Karibský králík na kakaové hořčici

    60 minut
    Zaječí hřbet v listovém těstě

    Zaječí hřbet v listovém těstě

    Očištěné a odblaněné maso rozkrojte na osm asi 5cm kousků. Olej rozehřejte v pánvi a maso na něm ze všech stran opečte. Vyjměte z pánve a nechte... více o Zaječí hřbet v listovém těstě

    15 minut
    Krůtí ragú se šafránovými nudlemi

    Krůtí ragú se šafránovými nudlemi

    Plátky masa omyjte a osušte, pak je nakrájejte na kousky. Nudle uvařte asi 8 minut ve slané vodě, aby zůstaly pevné na skus. Ve slané vodě krátce... více o Krůtí ragú se šafránovými nudlemi

    40 minut
    Ryba na estragonu z Provence

    Ryba na estragonu z Provence

    Na omáčku rozehřejte máslo v kastrůlku, poprašte moukou, osolte, opepřete, po 2 minutách zašlehejte vývar, přidejte bylinky a koření a za občasného... více o Ryba na estragonu z Provence

    100 minut
    Krůtí stehno s okurkami

    Krůtí stehno s okurkami

    Do kůže udělejte zářezy a vložte na plátky nakrájený česnek. Osolte, opepřete, potřete medem a olejem, poklaďte tymiánem. Zakryjte a přes noc... více o Krůtí stehno s okurkami

    40 minut
    Vývar se slaninou a fazolemi

    Vývar se slaninou a fazolemi

    Fazole nechte přes noc namáčet a poté je vařte 60–90 minut. Připravte si pánev, rozehřejte ji a opečte na ní slaninu. Na pánev přidejte trochu oleje a... více o Vývar se slaninou a fazolemi

    5 minut
    Bylinkovo-octová marináda

    Bylinkovo-octová marináda

    Slijte dohromady ocet a olej. Najemno nakrájejte petrželovou nať, kapary, cibulku, bazalku, kerblík, estragon a pažitku. Vše přimíchejte do oleje s... více o Bylinkovo-octová marináda

    20 minut
    Pečený králík na česneku a pivu

    Pečený králík na česneku a pivu

    Králíka vložíme do hlubšího pekáče a zalijeme směsí z utřených česneků, soli, koření, oleje a piva. Můžeme navrch položit plátky slaniny (nevyschne) a... více o Pečený králík na česneku a pivu

    Přírodní řízky z kapra s omáčkou béarnaise

    Přírodní řízky z kapra s omáčkou…

    Filety opláchněte, osušte, rozkrojte podél na půlky, pak příčně na poloviny,...zkrátka si udělejte porce, které Vám vyhovují. Porce osolte a opepřete.... více o Přírodní řízky z kapra s omáčkou béarnaise

    Losos s estragonovou omáčkou

    Losos s estragonovou omáčkou

    Osušené porce lososa pokapeme citronovou šťávou (3 lžičky), osolíme, opepříme a necháme v chladu odležet. Mezitím v kastrolku rozpustíme máslo,... více o Losos s estragonovou omáčkou

    Bearenská omáčka

    Bearenská omáčka

    Svaříme ocet se dvěma lžícemi vody, vložíme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek, přidáme estragon a kerblík. Když se polovina tekutiny vyvaří,... více o Bearenská omáčka

    Krůtí prsa s brokolicí a česnekovou omáčkou

    Krůtí prsa s brokolicí a česnekovou…

    Krůtí prsa naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme estragonem, strouhaným uzeným sýrem, položíme na ně povařené růžičky brokolice a svineme do roládky.... více o Krůtí prsa s brokolicí a česnekovou omáčkou

    Rassolnik z kuřecích drůbků

    Rassolnik z kuřecích drůbků

    Okurky oloupeme, slupky nakrájíme, zalejeme 150 ml vroucí vody a 10 minut vaříme na mírném ohni. Vývar ze slupek přecedíme, přidáme nakrájené okurky a... více o Rassolnik z kuřecích drůbků

    Sauce béarnaise

    Sauce béarnaise

    Oloupeme šalotky a nakrájíme je na kostičky, pepřové kuličky mírně rozdrtíme, spíše roztlačíme. Šalotku, pepř, ocet, bílé víno, estragon, bobkový list... více o Sauce béarnaise

    Biftek s Bernskou omáčkou

    Biftek s Bernskou omáčkou

    Svíčkovou nakrájejte na 4 silnější kousky, které dobře osolte a hojně opepřete. Po stranách bifteky omotejte dvěma plátky slaniny a utáhněte provázkem... více o Biftek s Bernskou omáčkou

    120 minut
    Kuře na estragonu

    Kuře na estragonu

    1.) Opláchnut a očistit kuře, osušit, potřít povoleným máslem, osolit a posypat estragonem. 2.) Bylinky vmíchat do 1/2 ricotty, lehce osolit a naplnit... více o Kuře na estragonu

    Nadívaná kuřecí prsíčka

    Nadívaná kuřecí prsíčka

    Z chleba odkrojíme kůrku a najemno jej rozdrobíme. Na rozpáleném oleji chléb a zeleninu zprudka opečeme. Okořeníme. Řízky omyjeme, osolíme, opepříme.... více o Nadívaná kuřecí prsíčka

    Zelený dip

    Zelený dip

    Všechny uvedené suroviny smícháme dohromady. Dip necháme vychladit a podáváme k fondue.... více o Zelený dip

    Polévka Solferino

    Polévka Solferino

    Cibuli jemně nasekáme a slabě osmažíme tak, aby zůstala bílá. Přidáme uvařené, oloupané a jemně nakrájené brambory, dušenou rýži, rozetřený kousek... více o Polévka Solferino

    60 minut
    Pečený losos s cuketou

    Pečený losos s cuketou

    Citronovou šťávu smícháme s olivovým olejem. Touto marinádou potřeme filety a dáme na 30 minut odpočinout do chladničky. Smícháme oba druhy hořčice se... více o Pečený losos s cuketou

    Kysané okurky

    Kysané okurky

    Omyté větší okurky necháme asi hodinu namočené ve vodě a znovu očistíme. Povrch promícháme vidličkou. Potom je skládáme do větších láhví, prokládáme... více o Kysané okurky

    Pečený steak ze žraloka s omáčkou

    Pečený steak ze žraloka s omáčkou

    Žraločí setak zbavíme kůže a očistíme, osolíme, opepříme a opečeme na olivovém oleji. Omáčka: najemno nakrájenou šalotku, vinný ocet a čerstvý... více o Pečený steak ze žraloka s omáčkou

    Řízečky s paprikou a pórkem

    Řízečky s paprikou a pórkem

    Řízečky naklepeme, osolíme, opepříme a očesnekujeme. Posypeme bylinkami a necháme alespoň 10 minut odležet v lednici. Čím déle necháte odležet, tím je... více o Řízečky s paprikou a pórkem

    Mražená treska jinak

    Mražená treska jinak

    Do pekáčku nasekáme na větší špalíčky mrkev a několik stonků řapíkatého celeru, přidáme velkou lžíci másla, sůl, 4-5 hřebíčků a velkou špetku... více o Mražená treska jinak

    Jarní makaróny s rybou a kopřivami

    Jarní makaróny s rybou a kopřivami

    Mrkev a petržel si najemno nastrouháme, kopřivy spaříme a jemně pokrájíme. Na másle orestujeme mrkev s petrželí, podlijeme bílým vínem, přidáme trochu... více o Jarní makaróny s rybou a kopřivami

    Parádní papání

    Parádní papání

    150-200 g kuřecích prsou tzn. né prsou vaší ženy či přítelkyně, si naklepeme a okořeníme steakovým kořením. Orestujeme na malém množství oleje a... více o Parádní papání

    Remuláda a la France

    Remuláda a la France

    V hlubší misce ručně, nebo v mixéru smícháme všechny ingredience. Necháme přes noc vychladit. V zavřené sklenici vydrží v lednici remuláda déle než... více o Remuláda a la France

    Hovězí na pivu - recept z 18.st.

    Hovězí na pivu - recept z 18.st.

    Rozmarýn, tymián, hřebíček a pepř semeleme. V této směsi obalíme silnější nudle špeku a prošpikujeme jimi hovězí maso. V kastrole rozehřejeme máslo a... více o Hovězí na pivu - recept z 18.st.

    • 1
    • 2
    • Další stránka

    Doporučujeme

    15 minut
    Topinky s hráškovým pestem a vajíčkem

    Topinky s hráškovým pestem a vajíčkem

    35 minut
    Zapečené brambory s uzeným

    Zapečené brambory s uzeným

    110 minut
    Citronový dort s třešněmi

    Citronový dort s třešněmi

    Poslední sledované recepty

    37
    Míša řezy
    Míša řezy
    34
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    33
    Tvarohová bábovka
    Tvarohová bábovka
    29
    Snadné čokoládové muffiny
    Snadné čokoládové muffiny
    27
    Cookies (Sušenky)
    Cookies (Sušenky)

    Zajímavé články

    Ananasové řezy, pařížské i punčové: Upečte si ty nej retro moučníky!
    Ananasové řezy, pařížské i punčové: Upečte si ty…
    Nejkrásnější dorty světa inspirované filmy a pohádkami: Poznáte oblíbené hrdiny stříbrného plátna?
    Nejkrásnější dorty světa inspirované filmy a…
    Ze zbytků palačinek můžete čarovat: Zkuste šneky, nudle nebo je zapečte
    Ze zbytků palačinek můžete čarovat: Zkuste šneky,…
    Konec plýtvání: Martin Škoda nakrmí ze zbytků sebe i své kolegy
    Konec plýtvání: Martin Škoda nakrmí ze zbytků…
    Jídlo na dva dny: Tradiční recepty, které druhý den chutnají ještě lépe
    Jídlo na dva dny: Tradiční recepty, které druhý…

    Sledujte nás

    AHA.cz Krausová nevybíravě o Ulici: Takové peklo nezažila!

    Krausová nevybíravě o Ulici: Takové peklo nezažila!

    AHA.cz Dagmar Havlová (68): NEUSTÁLA NECHUTNÝ ÚTOK

    Dagmar Havlová (68): NEUSTÁLA NECHUTNÝ ÚTOK

    AHA.cz Deník Aha! 23.4.2021

    Deník Aha! 23.4.2021

    Dáma.cz Jak ovlivní období Býka ostatní znamení zvěrokruhu? Co vás čeká v květnu?

    Jak ovlivní období Býka ostatní znamení zvěrokruhu? Co vás čeká v květnu?

    Dáma.cz Bára Nesvadbová: Krásu si udržuji falešným zpíváním a milováním v peřinách

    Bára Nesvadbová: Krásu si udržuji falešným zpíváním a milováním v peřinách

    Ženy.cz Synové slavných topmodelek: Který z nich je největší fešák?

    Synové slavných topmodelek: Který z nich je největší fešák?

    Maminka.cz Dětství před rokem 1989. Pamatujete tyhle stavebnice, panenky a autíčka na ovládání?

    Dětství před rokem 1989. Pamatujete tyhle stavebnice, panenky a autíčka na ovládání?

    Reflex.cz Obhajoba ministra Arenbergera, jeho postoje ke Sputniku V a zdravého rozumu proti hysterii

    Obhajoba ministra Arenbergera, jeho postoje ke Sputniku V a zdravého rozumu proti hysterii

    E15.cz Z černé skládky městský park. Jak a kdy se promění pláň Rohanského ostrova

    Z černé skládky městský park. Jak a kdy se promění pláň Rohanského ostrova

    Abecedazahrady Nejkrásnější kuchyňky na zahradu pro děti: 30 nápadů, jak si je vyrobit. Inspirujte se

    Nejkrásnější kuchyňky na zahradu pro děti: 30 nápadů, jak si je vyrobit. Inspirujte se

    Nedávno navštívené recepty:

    Zelné placky Kuřecí guláš Základní zeleninová polévka pro malé děti
    Kovbojské fazole Jehněčí kotlety - grilované Báječné ovocné koláčky - snadno a rychle
    Výborné mandarinkové řezy Meruňkový dort (řez) - nepečený Marinovaná červená řepa - sladkokyselá
    Houbovo-smetanové špecle Pesto Rosso Kuře na bramborách z remosky

    Další doporučené ingredience:

    Džem pomerančový Džus Eidam - light Eidam sýr Ela rings
    Elektrická trouba s ventilátorem Ementál Esence Esíčka Espresso
    Estragon sušený Estragonový ocet Exkluzive mražená polévková směs od Diony Extra panenský olivový olej Fanta-pomeranč
    Farfalle Farmářský dressing Farvely Favorit Fazole
    • Recepty.cz
    • Pomocníci
    • Databáze ingrediencí
    • Estragon
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí