Rassolnik z kuřecích drůbků

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • drůbky Ze dvou kuřat
    • 4
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks tuřín
    • 3
      lžíce rýže
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks pórek Menší
    • 2
      lžíce kopr Sekaný
    • 1
      lžíce estragon
    • 1
      lžíce saturejka
    • 8
      ks pepř mletý Zrnek
    • 2
      ks bobkový list
    • 2
      stroužek česnek
    • máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Okurky oloupeme, slupky nakrájíme, zalejeme 150 ml vroucí vody a 10 minut vaříme na mírném ohni. Vývar ze slupek přecedíme, přidáme nakrájené okurky a vaříme dalších 10 minut. Nakrájené drůbky uvaříme do měkka, potom přidáme nakrájenou zeleninu, propláchnutou rýži, nadrobno nakrájenou cibuli, pórek a koření.
2
Vaříme, dokud není rýže měkká. Potom přidáme okurky s nálevem, vaříme asi 5 minut, odstavíme z ohně, vsypeme sekané bylinky a ochutíme česnekem utřeným s trochou másla a solí.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.