Kotlety z Anjou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
Získejte elektricý gril zdarma!
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Klara Noskova

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • pepř mletý
    • hořčice
    • estragon
    • sůl
    • 2
      lžíce víno
    • 150
      g žampiony
    • 1
      ks cibule
    • 1
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      ks kyselá smetana

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naložíme do koření a necháme přes noc v chladu. Houby, česnek a cibuli jemně nasekáme. Maso osmahneme a do zbylého oleje přidáme máslo, nasekané houby, česnek, cibuli, smetanu s rozšlehanou moukou a necháme přejít varem. Dochutíme vínem.
2
Jako přílohu podáváme opečené brambory.

Komentáře k receptu

  • Klara Noskova
    Klara Noskova |

    29. 2. 2008 15:44

    Víno dávám červené, spíš sladší

  • Jozef T.
    Jozef T. |

    26. 2. 2008 23:10

    Aké víno máte na mysli? Suché, polosladké alebo sladké biele, ruzové, cervené suché, brut sampanské, Portské alebo nejaké iné?Ak je to jedno, to znamená, ze tam vôbec nemusí byt.

Další doporučené recepty: