RADA: Jak na domácí majonézu?
RADA: Tipy na další chutné pomazánky
Mrkvová pomazánka s křenem
Mrkvová pomazánka s křenem II.
Mrkvová pomazánka na chlebíčky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
lepší je syrová.Simona
Taky můžete všechno zamíchat bez vejce,a dát ho pak na plátky nakrájené nahoru na namazané pečivo.
A ještě lepší chlebíček bude, když si tu syrovou mrkev jen tak nastrouháte na chleba s máslem a ozdobíte třebas kouskem toho vejce na tvrdo.
Jasně, že syrovou mrkev!!!!
Mrkev je syrová nebo můžu použít i vařenou? Díky za odpověď. Ivana
Houby na smetaně
Játrová nádivka na pekáč
Katův šleh (drůbeží)
Rajský salát - light
Brokolicovo-bramborové placičky
Ostružinový dezert
Zapékané těstoviny s cuketou
Kokosovo-tvarohová roláda
Kuřecí prsíčka se žampiony
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smetanová ředkvičková polévka
Asijský hot dog
Chřestový salát s vejcem
Zebra koláč
Marinovaná pikantní žebra
Voňavý sirup z bezinkových květů