Kuřecí prsa s grilovaným fenyklem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 35 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí prsa (prsní řízky s kůží)
    • olivový olej
    • 1
      snítka estragon
    • fenykl
    • 1
      svazek ředkvička
    • pažitka
    • 200
      ml zakysaná smetana
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí maso potřete olejem s estragonem. Nechte hodinu odležet.
2
Mezitím si připravte fenykl, zbavte ho vrchní vrstvy a překrojte. Osolte, opepřete a pokapejte olejem.
3
Maso z obou stran grilujte dozlatova, ke konci dejte na gril fenykl. Teprve potom solte. Podávejte se salátem, který připravíte z nakrájených ředkviček, nasekané pažitky a zakysané smetany. Ochuťte solí a pepřem.
4
//**NÁŠ TIP:** Zkuste si připravit kuřecí prsa také technologií sous vide. Osolte, opepřete, přidejte estragon, zavakuujte a dejte do SousVide na 90 minut při teplotě 70 °C. Na hodinu přidejte vakuovaný fenykl. Pak krátce ogrilujte.//

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.