Rizoto s kuřetem a liškami

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 50 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupané šalotky nakrájejte na kostičky. Polovinu oleje rozehřejte v kastrolu a nechte na něm zesklovatět cibulku a rýži. Vmíchejte polovinu vína a vývaru, uveďte do varu a pak na mírném plameni povařte asi 35 minut za občasného přilévání vína a vývaru, až se tekutina vsákne a rýže nabobtná.
2
Očištěné maso a houby nakrájejte na plátky.
3
Na pánvi rozehřejte zbylý olej a houby na něm osmažte, ochuťte, vyjměte a uchovejte v teple. V pánvi teď osmažte maso a dochuťte.
4
Do rýže vmíchejte houby, lístky estragonu, nastrouhaný parmazán, dochuťte a nahoru rozložte plátky masa.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.