Katův šleh (drůbeží)

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na rozpáleném oleji osmahneme nakrájenou cibulku do zlatova. Maso nakrájíme na nudličky - osolíme, opepříme a přidáme do hrnce k osmahnuté cibulce. Maso vaříme než změkne. Poté přidáváme na nudličky nakrájenou papriku, rajče, nadrcený česnek, feferonky a sladkou papriku. Podle potřeby můžete podlít nebo zahustit solamylem. Podávejte s rýží, hranolkami nebo s chlebem.

Komentáře k receptu

  • Vašek
    Vašek |

    3. 3. 2012 17:21

    Velmi dobré pikantní jídlo. Akorát jsem tu vzniklou směs podával s bramborákem.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: