Bulgurové rizoto s hlívou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Bulgur

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bulgur propláchneme jako rýži a dáme vařit dle návodu na obalu (já ho dávám do rýžovaru). Mezitím si nakrájíme hlívu ústřičnou, přidáme pórek, zeleninovou směs a necháme restovat na olivovém oleji. Okořeníme dle chuti (majoránka, kmín, sůl, pepř, sladká paprika, orientální koření...) a můžeme přidat kousek másla (může být i bylinkové). Až je hlíva měkká, přidáme uvařený bulgur a podáváme posypané libovolným tvrdým sýrem.
2
K rizotu se výborně hodí salát tzatziki (okurka, bílý jogurt, koření tzatziki, lžička jablečného octa).

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: