Bulgur s květákem, sušenými rajčaty a lněným semínkem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: pippiva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bulgur uvaříme podle návodu. Květák rozebereme na růžičky a uvaříme na páře. Rajčata necháme okapat a nakrájíme na kousky. Pórek nakrájíme na kolečka, vložíme do pánve s trochou oleje a na mírném ohni jemně osmažíme, nenecháme zhnědnout. K pórku přidáme bulgur, rajčata, růžičky květáku (můžeme je nakrájet drobněji), promícháme a necháme vše prohřát. Osolíme, přidáme lněná semínka, dobře promícháme a podáváme. Porce dodatečně pokapeme olivovým olejem.
2
Bulgur můžeme nahradit kuskusem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • zuza
    zuza |

    23. 10. 2013 07:40

    rychle a zdrave a taky vynikajici <3 <:-) <3 O:-) :-)) :-P :-) :-)

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    9. 6. 2013 21:46

    Opravdu výborný recept, strašně chutná kombinace, příjemné, lehké, moderní jídlo.