• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Valentýn
  • Recepty.cz
  • Vdolky pečené v troubě
Napište svůj komentář k receptu

Vdolky pečené v troubě

autor: Annalise
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 36
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vdolky pečené v troubě
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hladká mouka
    • 0,25
      l mléko
    • 2
      lžíce cukr
    • sůl
    • 1
      ks žloutek
    • 60
      g tuk
    • marmeláda
    • zakysaná smetana
    • tvaroh
    • 42
      g droždí klasická kostka

Postup přípravy receptu

1
Z mléka, cukru a droždí uděláme kvásek. Prosetou mouku smícháme se žloutkem, rozehřátým tukem a špetkou soli. Vlijeme připravený kvásek a zpracujeme na hustší těsto. Lehce poprášíme moukou a necháme kynout (cca 3/4 hodiny). Poté z těsta uválíme silnější plát a vytlačujeme kolečka, která následně vkládáme na vymazaný plech.
2
Necháme ještě 15 minut "odpočívat". Potřeme je tukem a vkládáme do nepředehřáté trouby a pečeme při 180 °C do světle žluta. Pak je obrátíme, znovu potřeme tukem a dopečeme. Navrch kápneme marmeládu, nastříkáme vyšlehanou smetanu a posypeme tvarohem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře s bramborami pečené v troubě

Kuře s bramborami pečené v troubě

Batáty pečené v troubě

Batáty pečené v troubě

Lilkové řízky pečené v troubě

Lilkové řízky pečené v troubě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lenkajindrova | 22. 4. 2018 17:12

    100 g masla na potreni, vykrajovat vysokou sampuskou, 28 kusů, 1 plech, 1 vanicka tvarohu

  • Max | 21. 6. 2016 19:56

    První vykrájená várka super, další převálená a vykrajovaná je bohužel trošku tužší. A další zase. Tj. Hosty uzemnit první várkou :)

  • markéta | 6. 2. 2016 16:17

    Doopravdy do nepředehřáté? Jen se chci ujistit, protože jsem se s takovým způsobem pečením nikdy nesetkala. Děkuji

  • Markéta | 6. 2. 2016 16:14

    Prosím doopravdy do nepředehřáté trouby? Jen se chci ujistit, protože jsem se s takovým způsobem pečení nesetkal, Děkuji

  • Jana | 25. 9. 2015 12:14

    Fakt luxus, vsichni se olizovali a druhy den byli dojedeny zbytky :-)

  • Denisa | 15. 3. 2015 14:01

    Dnes jsem zkusila...chutove dobre, ale tvrdeeee..proc?? O:-) :-D

  • Lida | 3. 3. 2013 09:03

    Vdolky byly bezva, dala jsem jen 450g mouky(300 hladké +150polohrubé), mazala máslem před pečenim i po něm.Vychladlé vdolky jsem druhý den "oživila" na mřížce topinkovače. :-[

  • Veronika | 8. 10. 2012 18:02

    Vdolky miluji a tyhle ty jsou neskutečně dobré,slovy synka MŇAMÓZNÍ ! <3

  • Patrik | 2. 7. 2011 17:18

    Jednou sem je delal a na druhy den sem je ohřál v mikrovlné troubě a byly opět nydýchané a výborné.

  • Hana Machulková | 12. 2. 2010 13:36

    Byly výborné, ale druhý den tvrdé, i když jsem je měla v igelitu.. Čím to? Dají se jíst i druhý den?

  • Helena Ulbrichová | 31. 1. 2010 23:42

    Chtěla bych je vyzkoušet,ale mate mě tam dávat do nepředehřáté trouby?Není to překlep?

  • Martina Pecková | 30. 1. 2010 14:53

    uzasy recept, melo to vetsi ohlas nez jsem cekala .-) davam za 1

  • marie nezlakova | 28. 4. 2009 14:58

    máslo nebo heru...

  • Martina Veselá | 28. 4. 2009 14:07

    Prosím, jaký dáváte tuk?

  • Petra | 28. 2. 2008 13:35

    S vdolky jsem nikdy neměla štěstí, zkusím dnes tento recept, vypadá to opravdu dobře.

  • Eliška | 26. 1. 2008 14:17

    tak už jsem je musela udělat z dvojité dávky manžel se může utlouct . jsou opravdu výborné

  • pavlinka | 9. 10. 2007 12:18

    a na slano sou taky super,mozna jeste lepsi,se syrem,kecupem a cesnekem

  • paja | 28. 9. 2007 12:37

    tyhle vdolecky sou super,nejsou vubec mastne

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla Nejlepší dezerty
Pokrmy Moučníky Sladké Z mouky/obilovin Pečení Vánoce Výjimečný den Svatba Posvícení Oslava Silvestr Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Marmeláda Mléko Sůl Tuk Tvaroh Zakysaná smetana Žloutek
Podělte se s přáteli o recept

Mohlo by vám zachutnat

Nadívaný vepřový bůček

Nadívaný vepřový bůček

Mňamková pomazánka z Nivy

Mňamková pomazánka z Nivy

Jarní polévka s krupicovými nočky

Jarní polévka s krupicovými nočky

Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou sekanou

Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…

Francouzský máslový koláč Chinois

Francouzský máslový koláč Chinois

Patizonové nudličky s masem

Patizonové nudličky s masem

Dušený listový špenát na slanině

Dušený listový špenát na slanině

Zabaione - Italský desert

Zabaione - Italský desert

Povidlové šátečky

Povidlové šátečky

Doporučujeme

60 minut
Polévka s knedlíčky wonton

Polévka s knedlíčky wonton

20 minut
Uzenářský maxichleba s cibulovým salátem

Uzenářský maxichleba s cibulovým…

30 minut
Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

Luštěninový salát s rukolovým pestem…

90 minut
Mramorový dort s čokoládovou polevou

Mramorový dort s čokoládovou polevou

40 minut
Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

30 minut
Císařský trhanec

Císařský trhanec

20 minut
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou

Linguine s růžičkovou kapustou a…

Bazar
Beko vestavná trouba BIR 14400 BGCS - zánovní Beko vestavná trouba BIR 14400 BGCS - zánovní Více info
Candy vestavná trouba FCT605XL + záruka 5 let na vestavné spotřebiče - zánovní Candy vestavná trouba FCT605XL + záruka 5 let na vestavné spotřebiče - zánovní Více info
Nerez pekáč / forma na pečení, 34 x 24 cm Nerez pekáč / forma na pečení, 34 x 24 cm Více info
ECG vestavná mikrovlnná trouba MTD 2390 VGSS - rozbaleno ECG vestavná mikrovlnná trouba MTD 2390 VGSS - rozbaleno Více info

Poslední sledované recepty

201
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
72
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
66
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
56
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
48
Tradiční belgické vafle
Tradiční belgické vafle

Zajímavé články

Kapusta omilostněna: Těchto 7 receptů si zamilujete
Kapusta omilostněna: Těchto 7 receptů si…
Domácí sádlo a škvarky: Udělejte z nich pomazánku, nadýchané rohlíky nebo knedlíky k obědu
Domácí sádlo a škvarky: Udělejte z nich pomazánku…
Brambůrky téměř bez oleje? Připravíte je i v mikrovlnné troubě!
Brambůrky téměř bez oleje? Připravíte je i v…
Nejzvláštnější restaurace světa: Jídlo ze záchodu, nohy ve vodě nebo obsluhující opičky
Nejzvláštnější restaurace světa: Jídlo ze záchodu…
Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy Boženy Němcové: Upečte si klasiku!
Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy…
AHA.cz Malý a Kociánová se mrazů nebojí: S miminem po nákupech!

Malý a Kociánová se mrazů nebojí: S miminem po nákupech!

Mimibazar 5 tipů, jak si užít svátek svatého Valentýna

5 tipů, jak si užít svátek svatého Valentýna

Dáma.cz Princezna se zlatou hvězdou Marie Kyselková: Muž ji podváděl, syn bral drogy

Princezna se zlatou hvězdou Marie Kyselková: Muž ji podváděl, syn bral drogy

Blesk pro ženy Spodní prádlo podle znamení: Ve kterém se budete cítit nejlépe?

Spodní prádlo podle znamení: Ve kterém se budete cítit nejlépe?

Ženy.cz Příběh nejslavnějších džínů: Jak vznikly Levi&#039;s 501 a proč je milujeme dodnes?

Příběh nejslavnějších džínů: Jak vznikly Levi&#039;s 501 a proč je milujeme dodnes?

Blesk.cz Nejvnadnější Miss Šlégrová: Strach před první plastikou, ale štěstí po ní!

Nejvnadnější Miss Šlégrová: Strach před první plastikou, ale štěstí po ní!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz Tohle se jen tak nestává: Máma porodila dvojčata na přelomu roku. Každé tak v jiný den, měsíc i rok!

Tohle se jen tak nestává: Máma porodila dvojčata na přelomu roku. Každé tak v jiný den, měsíc i rok!

Blesk Horoskopy Kdo ze zvěrokruhu odkládá manželství na později? Komu trvá až moc dlouho, než se rozhoupe?

Kdo ze zvěrokruhu odkládá manželství na později? Komu trvá až moc dlouho, než se rozhoupe?

Abecedazahrady Masopustní maska pro děti i dospělé: Jak vyrobit smrtku, medvěda nebo kobylu?

Masopustní maska pro děti i dospělé: Jak vyrobit smrtku, medvěda nebo kobylu?

Další doporučené recepty:

Vdolečky z Hané
Vdolečky z Hané
Vdolky - rozpeky
Vdolky - rozpeky
Vdolky paní Slávky
Vdolky paní Slávky
Vdolky s borůvkovým žahourem
Vdolky s borůvkovým žahourem
Vdolky s jablečným rozvarem
Vdolky s jablečným rozvarem
Vdolky s povidly a tvarohem
Vdolky s povidly a tvarohem
  • Recepty.cz
  • Vdolky pečené v troubě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí