• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Zavařování & nakládání
  • Recepty.cz
  • Vdolky s povidly a tvarohem
Napište svůj komentář k receptu

Vdolky s povidly a tvarohem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 50
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vdolky s povidly a tvarohem
Vdolky s povidly a tvarohem
Vdolky s povidly a tvarohem
Vdolky s povidly a tvarohem
Vdolky s povidly a tvarohem
Vdolky s povidly a tvarohem
Vdolky s povidly a tvarohem
5fotografií
Nahrát fotku
 

Tyhle nádherně nadýchané, dozlatova osmažené vdolky se vám budou doslova rozplývat na jazyku. Ozdobené povidly, tvarohem a nastrouhanou citronovou kůrou vypadají báječně a zrovna tak i chutnají.

Suroviny

8 porce
    • 500
      g polohrubá mouka
    • 80
      g cukr krupice
    • 200
      ml mléko
    • 60
      g máslo
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      ks citron
    • 1
      ks vejce
    • 20
      g droždí
    • 1
      hrnek slunečnicový olej
    • povidla
    • tučný tvaroh
    • tvrdý tvaroh nastrouhaný

Postup přípravy receptu

1
Mouku a cukr nasypte do mísy, přilijte vlažné mléko, rozpuštěné máslo, sůl, vejce, rozdrobené droždí a nastrouhanou citronovou kůru. Vypracujte měkké, lesklé těsto a nechte 40 minut kynout.

RADA: VIDEO, jak správně udělat kvásek

2
Z těsta vytvarujte asi 50g bochánky a nechte opět asi 10 minut odležet. V kastrolu rozehřejte olej. Bochánky trochu roztáhněte prsty na vdolek a vhazujte do rozpáleného oleje a smažte po obou stranách dozlatova.
3
Lehce zchladlé vdolky potřete povidly, ozdobte tvarohem a posypte citronovou kůrou a nastrouhaným tvarohem.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na nekynuté lívance bez vajec

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vdolky s borůvkovým žahourem

Vdolky s borůvkovým žahourem

Vdolky s jablečným rozvarem

Vdolky s jablečným rozvarem

Bramborové vdolky se skořicí

Bramborové vdolky se skořicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Sladká jídla FOOD Vegetariánské a zdravé
Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Cukr krupice Droždí Máslo Mléko Polohrubá mouka Povidla Slunečnicový olej Sůl Tučný tvaroh Tvrdý tvaroh Vejce

Nekynuté lívance bez vajec

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněný hermelín

Plněný hermelín

Husí játra jako předkrm

Husí játra jako předkrm

Bulharský salát

Bulharský salát

Silná česneková pomazánka na jednohubky

Silná česneková pomazánka na…

Bramboráky sváteční

Bramboráky sváteční

Jogurtovo-mrkvový koláč s mákem

Jogurtovo-mrkvový koláč s mákem

pomazánka - z krůtího masa

pomazánka - z krůtího masa

Buchta z mikrovlnky

Buchta z mikrovlnky

Cuketová bábovka s ovocem

Cuketová bábovka s ovocem

Doporučujeme

30 minut
Kořeněná rýže s tuňákem

Kořeněná rýže s tuňákem

25 minut
Míchanice na topinkách

Míchanice na topinkách

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

40 minut
Křupavé bramboráky se zelným salátem

Křupavé bramboráky se zelným salátem

65 minut
Dort Míša

Dort Míša

35 minut
Masové kuličky s pečenou dýní a petrželovým pyré

Masové kuličky s pečenou dýní a…

30 minut
Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty

Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty

20 minut
Mrkvové hranolky z trouby

Mrkvové hranolky z trouby

30 minut
Domácí čokoládová granola

Domácí čokoládová granola

Nekynuté lívance bez vajec

Poslední sledované recepty

88
Dýňová polévka krémová
Dýňová polévka krémová
81
Kulajda paní hajné
Kulajda paní hajné
33
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
25
Klasické lečo
Klasické lečo
24
Domácí Cheesecake
Domácí Cheesecake

Zajímavé články

5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nesbírejte jen hřiby! 15 nejchutnějších hub, na které můžete v lese narazit
Nesbírejte jen hřiby! 15 nejchutnějších hub, na…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, řez i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
AHA.cz Reakce Daniely Kolářové na lesbickou dceru: Facka a urážky!

Reakce Daniely Kolářové na lesbickou dceru: Facka a urážky!

Mimibazar Otestovali jste: Nejlehčí školní batohy pro prvňáky skvěle sedí na zádech a dětem se líbí

Otestovali jste: Nejlehčí školní batohy pro prvňáky skvěle sedí na zádech a dětem se líbí

Dáma.cz Cher, Rourke, Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Rourke, Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Velký manuál podzimních bot: Které jsou podceňované? Tyhle by vám neměly chybět!

Velký manuál podzimních bot: Které jsou podceňované? Tyhle by vám neměly chybět!

Ženy.cz Vůně lásky i dobrodružství: Jaká svíčka se nejvíc hodí k vašemu znamení zvěrokruhu?

Vůně lásky i dobrodružství: Jaká svíčka se nejvíc hodí k vašemu znamení zvěrokruhu?

Blesk.cz Luba Skořepová by slavila 100: Mluvila se skřítky i stromy!

Luba Skořepová by slavila 100: Mluvila se skřítky i stromy!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? Eva Samková a další kočky. 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? Eva Samková a další kočky. 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Mikuláš u celebrit: Agáta Hanychová sdílela uplakané video, Lela Vémola se těšila víc než děti!

Mikuláš u celebrit: Agáta Hanychová sdílela uplakané video, Lela Vémola se těšila víc než děti!

Blesk Horoskopy Kdo miluje netradiční sexuální praktiky? Je to těchto 5 znamení

Kdo miluje netradiční sexuální praktiky? Je to těchto 5 znamení

Abecedazahrady Sušička na houby šetří váš čas i nervy. Jak ji správně používat?

Sušička na houby šetří váš čas i nervy. Jak ji správně používat?

Další doporučené recepty:

Vdolky pečené v troubě
Vdolky pečené v troubě
Vdolky s borůvkovým žahourem
Vdolky s borůvkovým žahourem
Vdolky s jablečným rozvarem
Vdolky s jablečným rozvarem
Večeře na zahradě - papriky
Večeře na zahradě - papriky
Večeře z jednoho plechu
Večeře z jednoho plechu
Vegan koláč s citronem a kešú
Vegan koláč s citronem a kešú
  • Recepty.cz
  • Vdolky s povidly a tvarohem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotné kontaktní místo/Single Point of Contact