Vegan koláč s citronem a kešú

moje hodnocení: 0

3.0

hodnotilo: 4
doba přípravy: 120 minut
počet porcí: 12 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g kešu oříšky
    • 200
      ml kokosová smetana
    • 2
      lžička škrob
    • 50
      ml citronová šťáva - 60
    • 1
      ks citronová kůra
    • 4
      lžíce javorový sirup
  • Korpus
    • 150
      g ovesné vločky
    • 120
      g mleté mandle
    • 2
      lžíce třtinový cukr
    • 1
      lžíce javorový sirup
    • 5
      lžíce kokosový olej rozpuštěný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kešú zalijte horkou vodu a nechte asi hodinu nasáknout. Formu vyložte pečicím papírem.

RADA: VIDEO, jak na nekynuté lívance bez vajec

2
Připravte korpus. Rozmixujte vločky s mandlemi a cukrem, sypkou směs pak promíchejte s rozpuštěným kokosovým olejem a javorovým sirupem a udělejte drobenku. Tu pak rovnoměrně napěchujte na dno formy. Korpus pečte v troubě vyhřáté na 190 °C asi 15 minut a pak ještě 5 minut dopékejte při 170 °C.

RADA: VIDEO, jak vyšlehat veganský sníh

3
Připravte korpus. Rozmixujte vločky s mandlemi a cukrem, sypkou směs pak promíchejte s rozpuštěným kokosovým olejem a javorovým sirupem a udělejte drobenku. Tu pak rovnoměrně napěchujte na dno formy. Korpus pečte v troubě vyhřáté na 190 °C asi 15 minut a pak ještě 5 minut dopékejte při 170 °C.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.