Veganské kremrole

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 15 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks listové těsto veganské
  • Náplň
    • 100
      ml voda voda z 1 plechovky cizrny
    • 4
      lžíce moučkový cukr
    • 2
      lžíce třtinový cukr
    • 1
      lžička kukuřičný škrob
  • Kokosový krém
    • 1
      plechovka kokosové mléko přes noc nechte tuhnout v ledničce
    • 2
      lžíce moučkový cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Troubu předehřejte na 220 °C, plech vyložte pečicím papírem. Těsto rozválejte na 2–3 milimetry silný plát, nakrájejte ho na proužky a naviňte na cukrářské trubičky. Spoje by se měly překrývat. Pečte 15 minut. Po vychladnutí opatrně stáhněte z trubiček.
2
Nálev z cizrny šlehejte 5 minut a postupně přidejte cukr i kukuřičný škrob.
3
Šlehejte minimálně 10 minut, dokud nevznikne pevný a lesklý sníh. Šlehání neuspěchejte, jinak se sníh srazí.
4
Pomocí cukrářského sáčku plňte kremrole a na závěr jemně poprašte moučkovým cukrem.
5
Pomocí lžíce oddělte z kokosového mléka ztuhlou část a lehce vyšlehejte s cukrem. Výsledkem musí být nadýchaná šlehačka, kterou kremrole naplníte. Recept připravila Jarmila Sweet pro časopis F.O.O.D.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: