Bramborové vdolky se skořicí

moje hodnocení: 0

0.0

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g brambory typu B
    • 100
      g máslo
    • 4
      ks vejce
    • moučkový cukr
    • skořice
    • 10
      lžíce smetana 33%

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory oloupejte, najemno nastrouhejte a vyždímejte z nich přebytečnou vodu.
2
V míse utřete žloutky s máslem, přidejte brambory, smetanu a na závěr vmíchejte pevný sníh ušlehaný z bílků. Směs rozdělte do máslem vytřených formiček a pečte při 180 °C asi 45 minut dozlatova.

RADA: Jak poznat opravdové máslo?

3
Cukr smíchejte se skořicí a před podáváním vdolky vydatně posypejte.
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Máslo Moučkový cukr Skořice Smetana Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.