Kuřecí kousky s hořčicí

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: gaga

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a nakrájíme na malé kousky. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme nakrájené maso, kari, česnek a oregáno. Smažíme asi 15 minut a nakonec přidáme hořčici. Podáváme s rýží.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Annette
    Annette |

    20. 6. 2015 10:13

    Je to výborný recept ale nemusíte podávat s rýží. Já osobně jsem tento chod podávala s bramborovou kaší a móc nám chutnalo. :-)

  • Michal
    Michal |

    15. 2. 2014 13:10

    Já jsem tento recep vzal v Drahanech na zlatou vařečku a byly jsme 10 z 14 ale mému týmu to teda velice chutnalo <:-) :-D

  • Micl
    Micl |

    14. 2. 2014 14:40

    Já to otestoval a dávám tomu za 4 protože je to :-P

  • WeeBear
    WeeBear |

    16. 4. 2013 07:27

    My v hořčici koupeme maso ještě před smažením, je to lahůdka.

  • Verča
    Verča |

    28. 7. 2012 22:59

    Tak jsem zkusila tento recept jako skoro úplný začátečník a musím říct, že se premiéra povedla! :-) Akorát místo rýže jsem udělala hranolky a bylo to mooooc dobré! ;-)

  • Miška
    Miška |

    5. 2. 2012 12:04

    Výborně jsme si pošmákli,já to trošku pozměnila,lžičku a půl hořčice a lžičku pasty wasabi a bylo to výýborné :-P

  • Svatoslava
    Svatoslava |

    8. 8. 2011 13:06

    Výborný recept, jen jsem to trochu pozměnila a přidala na kroužky nakrájenou cibuli a do rýže přidala zeleninu. Jinak všem moc chutnalo.

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    18. 6. 2009 11:08

    Peťulko - nejsem autorkou tohoto receptu, ale já bych tu hořčici přidala ještě na té pánvi. Ne, že bych ji nějak dlouho dělala, ale aby se prohřála a propojily se chutě. Tak na minutku na staženém teple. A hned podávat. S.

  • Peťulka
    Peťulka |

    27. 6. 2007 12:09

    Ja mam takovy asi hloupy dotaz...Jsem kuchař začátečník a tak nějak nevím jestli tu hořčici přidat když je maso ještě na té pánvičce a nebo až potom?

  • Ren
    Ren |

    21. 11. 2006 14:22

    Přidala jsem ještě trochu pikantní hořčice, aby to bylo výraznější a musím říct, že nám chutnalo.Jako přílohu jsme zvolili raději hranolky než rýži....

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    22. 6. 2006 11:38

    Holt, jiný kraj, jiný mrav:-)) Co je pro nás pikantní, je pro ohnivé Španěly obyčejné, ba nevýrazné:-))

  • Andrea
    Andrea |

    22. 6. 2006 11:33

    Súhlasím, u nás (Spanielsko) sa pod slovom pikantné rozumie stiplavé (pálivé). Prosím o pochopenie a prepácenie, prísady ako horcica ci cesnak sa u nás povazujú za samozrejmú prísadu do jedla, ale ak sa objaví chili (u nás s jedným "l" kvôli výslovnosti), tak je vzdy avízo "pikantné". Preto bola moja reakcia na komentár anonyma taká, ako som napísala.

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    21. 6. 2006 10:05

    To byla Andrejčina reakce na komentář Anonyma:-))

  • Verena
    Verena |

    21. 6. 2006 08:21

    Nevím, kde v receptu je napsáno, že je to pikantní?!

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    20. 6. 2006 12:53

    Podle mě pikantní neznamená pálivé.Pikantní znamená výrazné.Takže v podstatě všechny ingredience jsou pikantní-hořčice,česnek,curry,pepř.

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    20. 6. 2006 12:25

    Andrejko, nejen chilli patří k pikantním pochutinám. A ve slovníku se píše o slovu pikantní ve vztahu k jídlu: JEMNĚ ostrá, JEMNĚ výrazná chuť. Pikantní neznamená, že Vás pouze pálí pusa ( a následně ostatní orgány) :-)))))))))

  • Andrea
    Andrea |

    20. 6. 2006 12:04

    Jednoduché, ale vôbec nie pikantné. Ani jedna zlozka (horcica, olej, curry, oregano, sol a cesnak nie sú pikantné). Korenie (pepr) môze byt, ak bude biele a v nadmernej miere. Nie je tam chili a tak naozaj nevidím, preco by to malo byt pikantné.

  • Anonym
    Anonym |

    19. 6. 2006 09:02

    To se mi líbí,jednoduché a asi i pikantní.:o)

Abecední seznam: