Katalánská polévka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g rajčata
    • 500
      g brambory
    • 500
      g mrkev
    • 2
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 800
      ml masox
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      bobkový list
    • sůl
    • pepř mletý
    • 500
      g vepřová panenka
    • 100
      g salám česnekový salám

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyté maso nakrájíme na stejně velké kostičky. Rajčata spaříme, oloupeme a dužinu nakrájíme na kostičky. Brambory a mrkev také nakrájíme na kostičky, cibuli na kousky a česnek prolisujeme. Na rozehřátém oleji osmažíme maso do zlatohněda.
2
Přendáme do misky, osolíme, opepříme a pod pokličkou necháme chvíli uležet. Na stejném tuku osmahneme zeleninu, kterou zalijeme vařícím bujonem. Nakonec přidáme maso a bobkové listy. Vaříme asi 30 minut bez pokličky. Salám nakrájíme na kostičky a 5 minut před dovařením jej přidáme do polévky. Hotovou polévku dochutíme solí a pepřem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.