Bramborovo-mrkvová kaše

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěnou mrkev a brambory pokrájíme a dáme vařit do osolené vody doměkka. Do hrnce můžeme přidat i oloupaný česnek, kdo ho nemá rád, nemusí. Po uvaření vše scedíme, část vývaru ponecháme. Brambory s mrkví a česnekem rozmixujeme (rozšleháme nebo rozšťoucháme) na hladkou kaši společně s kouskem másla a smetanou, podle hustoty kaše přilijeme vývar, který jsme si ponechali a dle chuti osolíme a opepříme.
2
Podáváme s osmaženou cibulkou nebo dušenou mrkví nebo jako přílohu k masu.
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Máslo Mrkev Pepř mletý Smetana ke šlehání Sůl Vývar
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Hanka
    Hanka |

    25. 9. 2016 14:21

    Byla výborná. Děkuji za novou super přílohu :) .

Další doporučené recepty: