Pečený králík na česneku a pivu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Králíka vložíme do hlubšího pekáče a zalijeme směsí z utřených česneků, soli, koření, oleje a piva.
2
Můžeme navrch položit plátky slaniny (nevyschne) a dáme zakryté pokličkou do trouby péct na 200 °C asi 2-2,5 hod.
3
Pečeme stále pod pokličkou.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Estragon Kmín Králík Pivo Rostlinný olej Sůl Tymián
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    15. 1. 2007 12:50

    Taky se těším, až tohoto králíčka vyzkouším. Toho my můžem na jakýkoliv způsob !! Králík nemá v masu konkurenci. :o)

  • Zdenka  Korábová
    Zdenka Korábová |

    13. 1. 2007 11:55

    Určitě vyzkouším a už vidím, že rozšířím svoji králičí kuchařku a bude to s hráškem a mrkví a co příloha, asi nejlepší budou brambory, že.

  • Airan
    Airan |

    12. 1. 2007 18:48

    Vyborny recept, nas oblibeny - ja tu slaninku ovalim v koreni a prospikuji tim kralicka.Kombinace cesnek, tymian a pivo tam delaji sve:-)) Vrele doporucuji! Jo, a kolem se muze dat hrasek s mrkvi, krasne nasaji te dobre stavickya na taliri to vypada moc hezky:-)

Další doporučené recepty: