Hovězí maso na pepři

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso zlehka naklepeme a nakrájíme na menší kousky. Cibuli drobně nakrájíme, na oleji osmahneme, přidáme nakrájené maso a za stálého míchání osmahneme. Potom zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem nebo horkou vodou, okořeníme, přidáme oprané rozinky a dusíme doměkka. Podáváme se špagetami.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hovězí maso Pepř mletý Rostlinný olej Rozinky Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Lenka Fabová
    Lenka Fabová |

    21. 4. 2007 20:09

    Já tam přidávám ještě trochu protlaku a kečupu,jinak mi to přijde takové nijaké.Nechci krtitizovat,je možné, že se mi to napoprvé také nepovedlo,....

  • hing kong
    hing kong |

    24. 9. 2006 12:10

    hmm nak se mi to nepodařilo a dělám to bramborama ale na to že mi je 15 a jsem mužského pohlaví tak to chutná dobře

Abecední seznam: