Čevapi

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Editka Šafka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g mleté maso hovězí a vepřové
    • 2
      ks vejce
    • 240
      g cibule
    • podravka dle chuti
    • strouhanka k zahuštění
    • pepř mletý dle chuti
    • ajvar jemný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do mísy vložíme maso, přidáme vejce, strouhanku, ochutíme Podravkou a pepřem. Hnětením spojíme v jednolitou hmotu.
2
Maso necháme několik hodin v chladu uležet. Z odleženého masa uválíme menší válečky o velikosti cca 10 cm.
3
Válečky opékáme na grilu dozlatova. Podáváme s ajvarem a cibulí.

Komentáře k receptu

  • B.E.
    B.E. |

    19. 7. 2016 11:03

    ..do čevapi vajíčko a strouhanka nepatří-pouze minerálka a koření :-(