Tandoori masové nudličky - minutka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g vepřová plec kýta nebo libová krkovička, kuřecí, krůtí či králičí maso
    • 2
      lžička tandoora Masala koření, dle druhu a pikantnosti
    • sůl
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • olej na smažení
    • čerstvá zelenina na oblohu k hotovému masu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso pokrájíme na nudličky, okořeníme, promícháme a necháme krátce odležet. Přidáme vejce, solamyl a sůl dle chuti, promícháme a nudličku po nudličce dáváme do pánve s rozpáleným olejem. Kdybychom vše dali do pánve rovnou, nudličky by se nám k sobě slepily, a proto je nejrychlejší zvolit nejjednodušší postup, a to ruce, které si hned po nandání nudliček na pánev umyjeme. Smažíme zprudka dozlatova a doměkka, během smažení nudličky stačí jen jednou otočit. Podáváme s čerstvou zeleninou a pečivem, případně bramborem nebo toustem.
2
Použít můžeme i rybí maso, které v podobě tandoori nudliček chutná výborně s bramborovou kaší.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.