Barevné tandoori maso - minutka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g kuřecí maso : prsní nebo stehenní řízky, vepřová plec či kýta, králičí stehenní řízky...
    • 1,5
      lžíce tandoora Masala koření dle chuti 1 -
    • sůl nebo sojová omáčka
    • 3
      ks paprika - červená, žlutá, zelená (oranžová, fialová)
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso pokrájíme na kostky nebo nudličky, zasypeme Tandoora kořením, zakápneme lžící oleje, dobře promícháme. Pak vmícháme na nudličky pokrájené očištěné barevné papriky, vše vysypeme do pánve s rozpáleným olejem a zprudka za občasného promíchání smažíme do změknutí masa. Po osmažení můžeme dle chuti ještě dosolit nebo zakápnout sojovou omáčkou (worcestrem) a ihned podáváme s přízdobou z čerstvé zeleniny, bramborovou přílohou nebo čerstvým pečivem.
2
Směs si můžeme připravit den předem a osmažit až poté. Také jí můžeme upéct v troubě, v zapékacím sáčku (+ přidáme do sáčku 2 lžíce oleje).
Použité ingredience v tomto receptu: Kuřecí maso Olej Paprika Sůl Tandoora

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: