moje hodnocení:
5,0
Mletý sýrový řízek s uzeným masem
Kuřecí řízky s uzeným sýrem a sušenou…
Uzená řezanka pana Kavalíra
12. 4. 2014 10:02
Obalovanou krkovici dělala moje mamka už před dvaceti lety,vše stejně jako v tomto receptu jen ji před obalováním potřela jemně obyč hořčicí,dodá to výbornou chut´.
12. 11. 2010 13:40
Bylo to fajn,zase změna :-).Příště vyzkouším s tím česnekem :-)
3. 9. 2007 10:04
Já ještě do vajec zašlehám rozetřený česnek.
2. 9. 2007 18:26
zajmavé,vyzkouším díky
30. 8. 2007 14:53
Také dělám, ale do uzeného ještě někdy prořezávám kapsu, do které dávám fetu nebo podobný sýr. Pak obalím klasicky v trojobalu. Je to mňamka.
Hermelínové jednohubky
Česnekovo-sýrová krémová polévka
Mazanec II.
Dresing hami mňami
Zeleninové kari
Cannelloni s boloňskou omáčkou a…
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Rajská polévka se špeclemi
Čokoládová pěna s jahodami
French toast
Malinový chia puding s růžovou vodou
Houbová omáčka s bramborovými buchtami