• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Uzené maso v kysaném zelí
    Napište svůj komentář k receptu

    Uzené maso v kysaném zelí

    autor: Ladia
    0.0
    moje hodnoceni
    4.7
    hodnotilo: 11
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Uzené maso v kysaném zelí
    Uzené maso v kysaném zelí
    Uzené maso v kysaném zelí
    2fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 600
        g uzené maso
      • 500
        g kysané zelí
      • 5
        ks pepř celý (Zrnek)
      • 4
        lžíce rajský protlak
      • sůl
      • 1
        lžíce tuk
    • Na vymazání
      • 2
        lžíce tuk

    Postup přípravy receptu

    1
    Kysané zelí překrájíme, uzené maso nakrájíme na plátky. Pekáč vymažeme tukem, vyložíme střídavě vrstvou zelí, vrstvou uzeného masa, přidáme celý pepř a končíme vrstvou zelí. Zalijeme vodou s rozmíchaným protlakem a v troubě zvolna dusíme doměkka. Podáváme s brambory nebo knedlíkem.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Uzené maso s fazolovou kaší a šafránovou omáčkou

    Uzené maso s fazolovou kaší a…

    Uzené jako řízek

    Uzené jako řízek

    Pečené uzené koleno

    Pečené uzené koleno

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Sáva
      Sáva | 17. 10. 2014 16:03

      Jednoduché, bez haldy nádobí a skvělé chutná, užasná mňamka, :-*

    • modi44
      modi44 | 30. 7. 2012 12:42

      recept z labužníka

    • Richard
      Richard | 9. 10. 2011 12:53

      Madam tohle je trochu upravený recept na polský Bygošč-nevím jak se to správně píše

    • Misha
      Misha | 2. 2. 2011 16:51

      ahoj. jak dlouho vám trvala příprava jídla? díky

    • Anonym
      Anonym | 23. 3. 2007 12:13

      vřele doporučuji osobně upřednostňuji bramb. knedlík, s klasickým bramborem mi to připomíná sice velmi dobré, ale lečo

    • Eva Davidová
      Eva Davidová | 26. 11. 2006 15:26

      Vynikající! Taky jsem jako přílohu udělala bosáky a manžel si dokonce přidal, což obvykle nedělá. Dávám 1!

    • Standa Jirásek
      Standa Jirásek | 12. 11. 2006 14:32

      Prostě jednička. Byl to perfektní nedělní oběd. Jako přílohu jsem k tomu udělal bosáky a rodinka se mohla upapat. Dokonce i známí si ode mne berou recept. Je to opravdu jedničkové žrádlo!!!!!!

    • Zuzka
      Zuzka | 17. 10. 2006 15:14

      Je to fakt "žrádlo"..Dělala jsem dvojitou dávku a děti to do večera snědly:-) 1

    • Jaroslav Koryčan
      Jaroslav Koryčan | 3. 9. 2006 10:48

      Omylem jsem koupil místo kysaného bílého zelí červené kysané zelí. Zkusili jsme to tedy z toho červeného zelí udělat a výsledek byl nad očekávání vynikající, chutnalo nám to lépe než z bílého zelí. Doporučuji zkusit.

    • Anonym
      Anonym | 16. 4. 2006 09:44

      Moje žena začíná vrstvou bramboráků, dále stejně zelí a uzené, podle množství vrstvy opakovat a končit bramborákem. Na zapékání je dobré jenské sklo.

    • Pavlína Novisedláková
      Pavlína Novisedláková | 12. 8. 2004 17:18

      To zní i vypadá dost chutně. Už jdu na to, mňam.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
    Maso Uzené Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Kysané zelí Pepř celý Rajský protlak Sůl Tuk Uzené maso
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Kuřecí prsíčka se zelím

    Kuřecí prsíčka se zelím

    Vepřové koleno mňam

    Vepřové koleno mňam

    Krémová květáková polévka

    Krémová květáková polévka

    Kroužky z nivy

    Kroužky z nivy

    Linecká velikonoční vejce II.

    Linecká velikonoční vejce II.

    Kuře s bramborami pečené v troubě

    Kuře s bramborami pečené v troubě

    Slaný mrkvový koláč

    Slaný mrkvový koláč

    Hustá květáková polévka

    Hustá květáková polévka

    Kuře pečené s jablky

    Kuře pečené s jablky

    Doporučujeme

    40 minut
    Makové kytky s citronem

    Makové kytky s citronem

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Poslední sledované recepty

    223
    Ořechové řezy
    Ořechové řezy
    36
    Steak z grilu s rajčatovou salsou
    Steak z grilu s…
    33
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    26
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    23
    Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem
    Holandský řízek - sekaný…

    Zajímavé články

    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…

    Sledujte nás

    AHA.cz Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    AHA.cz Konec mezi Štaidlem a Bartošovou: Arturova chůva uvedla slavné jméno

    Konec mezi Štaidlem a Bartošovou: Arturova chůva uvedla slavné jméno

    AHA.cz Deník Aha! 26.1.2021

    Deník Aha! 26.1.2021

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Dáma.cz 9 příčin návalů horka, které nemají nic společného s menopauzou

    9 příčin návalů horka, které nemají nic společného s menopauzou

    Ženy.cz Trendy odhalení: Co nosí Francouzky pod oblečením?

    Trendy odhalení: Co nosí Francouzky pod oblečením?

    Maminka.cz To se nedá jíst, stěžují si mámy v porodnicích. Co jste dostaly na talíř vy?

    To se nedá jíst, stěžují si mámy v porodnicích. Co jste dostaly na talíř vy?

    Reflex.cz Pokud půjde očkování v Česku tímto tempem, tak skončí za tři roky. Kde udělali soudruzi chybu?

    Pokud půjde očkování v Česku tímto tempem, tak skončí za tři roky. Kde udělali soudruzi chybu?

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady I v zimě můžete pěstovat bylinky

    I v zimě můžete pěstovat bylinky

    Další doporučené recepty:

    Uzené jako řízek
    Uzené jako řízek
    Uzené kotlety s růžičkovou kapustou
    Uzené kotlety s růžičkovou kapustou
    Uzené maso s fazolovou kaší a šafránovou omáčkou
    Uzené maso s fazolovou kaší a…
    Uzené na cibuli s dušenou mrkví
    Uzené na cibuli s dušenou mrkví
    Uzené s křenovou omáčkou
    Uzené s křenovou omáčkou
    Uzené se sosíkem
    Uzené se sosíkem
    • Recepty.cz
    • Uzené maso v kysaném zelí
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí