Tuňákový salát II.

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • citron
    • cibule
    • 1
      vařená vejce
    • olivový olej
    • černé olivy
    • sůl
    • pepř mletý
    • mozzarella
    • 4
      stroužek česnek
    • ledový salát

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Salát natrháme nebo nakrájíme na sousta, tuňáka vidličkou rozmačkáme v misce (necháme i vlastní šťávu) a osolíme a opepříme. Půlku citrónu vymačkáme a druhou oloupeme a vypeckované nakrájíme na kousky, olivy napůlíme, cibuli a česnek nakrájíme na proužky a mozarellu na srpečky.
2
Vše opatrně promícháme s olejem, aby se nám to nerozňahňalo. Jíme s čímkoliv, co máme rádi.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    31. 7. 2016 14:13

    Salát by byl moc dobrý, ale dvojku dávám za ten česnek na proužky, to je příšerný nápad.

  • Šárka Rudlová
    Šárka Rudlová |

    27. 4. 2009 21:04

    Super! Nedala jsem česnek, trochu jsem se bála, že se budou přebíjet chutě, ale i tak super a zítra si dám repete!

  • Šárka Rudlová
    Šárka Rudlová |

    27. 4. 2009 21:02

    Super! Nedávala jsem česnek, trochu jsem se bála, že se budou přebíjet chutě, ale i tak super a zítra si dám repete!