Tandoori masovo-zeleninová směs II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřové maso nebo drůbeží, králičí...
    • 2
      lžička tandoora Masala dle chuti, cca
    • 160
      g pórek
    • 2
      stroužek česnek
    • 160
      g paprika
    • 160
      g rajčata
    • vývar nebo voda, minimální množství
    • sůl nebo sojová omáčka
    • pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso dle vlastního výběru pokrájíme na nudličky či kostičky, osolíme a opepříme a dáme smažit dozlatova za občasného promíchání do pánve s troškou rozpáleného oleje. Po osmažení zaprášíme kořením Tandoori Masala a promícháme.
2
K masu přisypeme pokrájený pórek, papriku, rajčata a nasekaný česnek, vše promícháme, přidáme jen maličko vody (pár lžic), protože zelenina pustí vody dost a zaklopíme. Dusíme do změknutí masa za občasného promíchání. Ke konci dochutíme dle vlastní chuti solí, pepřem.
3
Podušená zelenina nám udělá u masa dostatek středně hustého sosu, takže nebudeme zbytečně přilévat vodu, abychom nemuseli zahušťovat solamylem nebo moukou.
4
Podáváme s těstovinami, rýží, bramborem, chlebem...

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: