Tandoori masovo-zeleninová směs

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g vepřová plec
    • sůl
    • 1
      lžíce tandoora Masala - koření, dle chuti, cca
    • 1
      ks paprika - žlutá
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks cibule velká, nebo dvě střední
    • 5
      lžíce rajčatové pyré cca
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso (lze i drůbeží nebo králičí) pokrájíme na slabší nudličky, které osolíme a okořeníme Tanddori Masalou. Necháme alespoň půl hodiny proležet, pak dáme na rozpálenou pánev s malým množstvím oleje a smažíme dozlatova. Ke konci smažení přidáme na kolečka pokrájenou cibuli a na nudličky pokrájené papriky, rajčatové pyré a za občasného promíchání dosmažíme doměkka. Směs případně můžeme ještě dochutit chilli omáčkou, pokud máme rádi pikantnější pokrmy.
2
Podáváme s brambory, pečivem nebo topinkou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.