• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ
    • Recepty.cz
    • Tvarohová buchta tříbarevná
    Napište svůj komentář k receptu

    Tvarohová buchta tříbarevná

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    3.7
    hodnotilo: 29
    doba přípravy: neuvedeno
    obtížnost: střední
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Tvarohová buchta tříbarevná
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
    • těsto
      • 400
        g polohrubá mouka
      • 200
        g moučkový cukr
      • 200
        g hera
      • 0,50
        balíček prášek do pečiva
      • 4
        lžíce kakao
      • voda
    • směs
      • 2
        tvaroh
      • 2
        vejce
      • moučkový cukr
      • rozinky
    • těsto 2
      • 400
        g polohrubá mouka
      • 200
        g moučkový cukr
      • 3
        žloutek
      • 3
        bílek
      • 0,50
        balíček prášek do pečiva
      • 0,50
        sklenice olej
      • voda

    Postup přípravy receptu

    1
    Kakaové: moučkový cukr, heru vyšleháme, přidáme kakao, prášek do pečiva, mouku a trochu vody tak, aby těsto nebylo řídké. Vlijeme na vymazaný a vysypaný plech. Na to rozprostřeme směs. Bílé: moučkový cukr, žloutek, olej vyšleháme, přidáme mouku s práškem do pečiva a trochu vody(těsto má být spíše husté). Nakonec zjemníme sněhem a vlijeme na směs. Pečeme na menším ohni.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Tvarohová buchta

    Tvarohová buchta

    Mřížková tvarohová buchta

    Mřížková tvarohová buchta

    Citronovo-tvarohová buchta

    Citronovo-tvarohová buchta

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Olin
      Olin | 22. 3. 2017 16:06

      To je široký pojem, pečeme na menším ohni. Která blbka to tam napsala ????

    • 0302bobina | 1. 1. 2017 22:28

      Hera je v CR rostlinny tuk na peceni. Ja ziju v zahranici, kde Hera neni, muzete pouzit vzdy maslo (u nas "unsalted butter") bez soli. Prasek do peciva mame taky v krabicce, staci v tomto pripade 2 vrchovatje spicky noze. 1 tvaroh v CR je 250 g, takze Vas kyblik je presne to co potrebujete :-)

    • Andrejka
      Andrejka | 5. 12. 2016 18:18

      Nejhorší buchta!!! pokud někdo nechcete přijít jak o nervy tak o suroviny, tak nedělat! :-X :-X :-X

    • Andrejka
      Andrejka | 5. 12. 2016 18:18

      Nejhorší buchta!!! pokud někdo nechcete přijít jak o nervy tak o suroviny, tak nedělat! :-X :-X :-X

    • komii
      komii | 18. 11. 2016 10:18

      nejlépe na 900 stupnu :'(

    • Zdeňka
      Zdeňka | 17. 1. 2015 15:52

      Není každý tak zkušený jak si myslíme. Jsou zde i návštěvníci, kteří nežijí v ČR a balení mají jiná v jiné gramáži a s jiným označením. U nás třeba nekupujeme "krabičku prášku". A rostlinný tuk do pečení má různá označení - jednou Hera, jednou Stella nebo Zlatá Haná a kdoví jak ještě se jmenují. V zahraničí zase třeba úplně jinak. Nedivte se proto takovým dotazům...

    • sarka
      sarka | 4. 1. 2015 16:49

      Takovy dotazy muze vyplodit jen blondyna ;-)

    • sarka
      sarka | 4. 1. 2015 16:47

      To jsou dotazy to mi hlava nebere. :-\

    • Sarka137 | 6. 12. 2014 14:48

      co je to ta Hera? to je máslo na pečení nebo sádlo? A 1/2 balíčku prášku do počeva je kolik? Spíš kolik g má pytlík, protože já kupuju celou krabičku prášku. A dva tvarohy, kolik g má mít jeden tvaroh, mám 500g kýblík. Podobnou buchtu dála moje babička ale jenom z toho tmavého těsta. konečně jsem našla recept ale některý recepty nejsou moc specifické:-D :-)

    • Wolf
      Wolf | 19. 10. 2014 16:20

      Debilnejsi buchtu jsem vzivote nedelal :-X

    • anonym
      anonym | 15. 4. 2014 14:13

      tak sice vypadala uplne stejne,ale nedalo se to zrat ! letela do kose :-$

    • wulk
      wulk | 25. 11. 2013 13:30

      tak tuhle buchtu dělám už léta,recept mám ještě od své babičky,jen dávám do tvarohu ještě hrozinky:-)) :-)

    • máta
      máta | 18. 11. 2013 19:29

      pečeme až by se dalo říct sušíme :-) 125° 1:15h a je to OK rychlejší pečení se neosvěčilo :-(

    • Vika
      Vika | 13. 10. 2013 19:52

      vyborna dneska jsem ji pekla mnam :-)

    • Katerina
      Katerina | 23. 4. 2013 12:00

      Vubec nevím kdy se dava testo 2???

    • Tomas
      Tomas | 27. 1. 2013 14:08

      na kolik stupnu to mam dat? 180 ? Nevite? 8-) =-O

    • martina
      martina | 17. 11. 2012 14:52

      opravdu mi chutná :-)

    • terrza
      terrza | 17. 11. 2012 14:50

      jak se to používa :-D :-D :'( :'(

    • MaruškaB
      MaruškaB | 27. 9. 2011 20:03

      Můžu se zeptat na kolik se má buchta péct a jak asi dlouho? vůbec nevím, jak má ve finále vypadat, tak bych prosila o radu , nejsem moc zkušená kuchařka :D díky

    • Lenka Dobešová
      Lenka Dobešová | 27. 8. 2005 19:01

      Jani,nebojte se tuto buchtu vyzkoušet a udělejte si hustotu takovou aby jste těsto mohla rozetřít.To je strašně dobrá buchta,tak vám přeji ať se vám to podaří !

    • Jana Satinská
      Jana Satinská | 27. 8. 2005 17:31

      Mám možná hloupý dotaz pro autora receptu - Vy tedy to tmavé těsto nevyvalujete, ale opravdu vylijete či rozetřete na plech? Uděláte si tedy za pomocí vody takovou hustou roztíratelnou směs? Znám tento recept v trošku jiné formě, kdy se opravdu tmavé těsto musí vyválet, proto se ptám. Ráda bych totiž vyzkoušela ten Váš recept, zdá se mi snadnější. Děkuji za odpověď.

    • Lenka Dobešová
      Lenka Dobešová | 26. 8. 2005 19:35

      Aha tak to je trošičku jiné než to dělám já.Důležité je,že nám chutná.

    • Jana Tichá
      Jana Tichá | 26. 8. 2005 13:16

      To bude Lenko tím, že v mém receptu mám přesně určené 4 lžíce vody. S vyválením a přenesením placky nemám žádné potíže, tudíž mi tahle konzistence nevadí :-)

    • Lenka Dobešová
      Lenka Dobešová | 26. 8. 2005 12:55

      Já pořád nechápu co chctete válet. Přece díky vody si těsto udělám tak husté jak potřebuju.

    • Jana Tichá
      Jana Tichá | 26. 8. 2005 09:25

      Tuhle buchtu dělávám leta. Do kakaového těsta dávám i 1vejce. Těsto rozválím mezi dvěma rozstřiženými mikrotenovými sáčky, pak lehce natočím na váleček a přenesu na plech. Přečnívající zbytky těsta okrájím.S tou marmeládou je to výborný nápad. Buchta bude nejen barevnější ale i pikantnější.

    • Jana Fáberová
      Jana Fáberová | 25. 8. 2005 22:20

      Zkuste tvarohovou směs potřít pikantní marmeládou. Já používám rybízovou. Koláč je pak čtyřbarevný.

    • Lenka Chourová
      Lenka Chourová | 25. 8. 2005 09:01

      Tak toto je vynikající moučník. U nás se po něm jen zapráší. Mám ale zkušenost, že tmavé těsto se na plech špatně přenáší. Já to dělám tak, že zpracuji těsto, na vymazaný a moukou vysypaný plech si vytvaruji na prostředek plechu obdélník. Ten roztáhnu na celý plech bílým plastovým válečkem (koupíte ho na stánku na pouti a podobných akcích kde je možno zakoupit kuchyňské pomůcky, je to vynikající váleček cca za 80,-- Kč, upozorňuji, že těsto se na něj nelepí|! Pozor ovšem na takové malé válečky, které jsou dřevěné. Nepracuje se s nimi tak dobře, protože se na něj těsto lepí. Má ho moje mamka). Kdo nemá možnost pracovat s tímto válečkem, může těsto dávat na plech tak, že ho "roztírá" lžící, kterou namáčí ve studené vodě, aby se těsto nelepilo. Vyzkoušejte - stojí to za to.Jinak ještě dodám, že náplň můžete měnit podle libosti nač máte chuť. Dobré je to i s jablky.

    • Lenka Dobešová
      Lenka Dobešová | 24. 8. 2005 12:55

      Paní Marie. Ano ta buchta je vysoká. Kdo má rád pořádnou dobrou buchtu ten bude jistě spokojený. Ten kdo má rád na plechu nic , radím tuto buchtu NEPÉCT !?!

    • marie krejzarova
      marie krejzarova | 23. 8. 2005 21:31

      Není ta buchta moc vysoká?Zdá se mi dost mouky na obě těsta.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
    Moučníky Svačina Svatba Dobrůtka Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Hera Kakao Moučkový cukr Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rozinky Tvaroh Vejce Voda Žloutek
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Salát z čínského zelí

    Salát z čínského zelí

    Tvarohová bábovka III.

    Tvarohová bábovka III.

    Piškotové těsto

    Piškotové těsto

    Čevabčiči na chorvatský způsob

    Čevabčiči na chorvatský způsob

    Nanukové Řezy podle babičky Marušky

    Nanukové Řezy podle babičky Marušky

    Vánočka z domácí pekárny

    Vánočka z domácí pekárny

    Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O.D.

    Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…

    Pohankové zeleninové placky

    Pohankové zeleninové placky

    Uzený vývar

    Uzený vývar

    Doporučujeme

    20 minut
    Tvarohová pomazánka s vejci

    Tvarohová pomazánka s vejci

    20 minut
    Hrášková polévka s lososem

    Hrášková polévka s lososem

    30 minut
    Quesadilla s kuřecím masem a koriandrovou smetanou

    Quesadilla s kuřecím masem a…

    15 minut
    Těstovinový salát s tuňákem a mozzarellou

    Těstovinový salát s tuňákem a…

    30 minut
    Dýňová tofu pomazánka

    Dýňová tofu pomazánka

    90 minut
    Borůvkový cheesecake

    Borůvkový cheesecake

    5 minut
    Smoothie bowl s jahodami

    Smoothie bowl s jahodami

    45 minut
    Jahodové tiramisu II.

    Jahodové tiramisu II.

    110 minut
    Citronový dort s třešněmi

    Citronový dort s třešněmi

    Poslední sledované recepty

    44
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    38
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    35
    Palačinky
    Palačinky
    22
    Pizza těsto z pizzerie
    Pizza těsto z pizzerie
    22
    Snadné čokoládové muffiny
    Snadné čokoládové muffiny

    Zajímavé články

    Rajská omáčka s hovězím masem: Recept Přemka Forejta budete milovat!
    Rajská omáčka s hovězím masem: Recept Přemka…
    Bramborový guláš, sedlácký salát nebo placky: 7 receptů na celý týden!
    Bramborový guláš, sedlácký salát nebo placky: 7…
    Tradiční a české: 7 receptů na nadýchané rohlíčky, buchty, koláče i vdolky
    Tradiční a české: 7 receptů na nadýchané rohlíčky…
    Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky: Skvělý oběd z jednoho pekáče
    Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky:…
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z mletého masa!
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z…

    Sledujte nás

    AHA.cz Gott běhal za modelkami do šatny! Já jsem si Karla celý život vážila, ale ...

    Gott běhal za modelkami do šatny! Já jsem si Karla celý život vážila, ale ...

    AHA.cz Suchánek v šoku: „Zavři dveře, č*ráku,“ řvali na něj

    Suchánek v šoku: „Zavři dveře, č*ráku,“ řvali na něj

    AHA.cz Deník Aha! 20.4.2021

    Deník Aha! 20.4.2021

    Dáma.cz Seriál Ulice: Márovi hrozí vězení, půjde Blance o život?

    Seriál Ulice: Márovi hrozí vězení, půjde Blance o život?

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Kdo konečně zaboduje v práci?

    Horoskop na tento týden: Kdo konečně zaboduje v práci?

    Ženy.cz Navzdory pandemii: Nové české módní značky, které byste měli znát!

    Navzdory pandemii: Nové české módní značky, které byste měli znát!

    Maminka.cz Kojící matky jako bohyně! Kontroverzní fotky nafotila jako reakci na kritiku

    Kojící matky jako bohyně! Kontroverzní fotky nafotila jako reakci na kritiku

    Reflex.cz Pavel: Hamáčkovi nevěřím, do Moskvy chtěl. Jsem připraven kandidovat na prezidenta, vstup do KSČ byla chyba

    Pavel: Hamáčkovi nevěřím, do Moskvy chtěl. Jsem připraven kandidovat na prezidenta, vstup do KSČ byla chyba

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Kapkové zavlažování: Šetří čas, peníze a funguje i proti plevelu

    Kapkové zavlažování: Šetří čas, peníze a funguje i proti plevelu

    Další doporučené recepty:

    Tvarohová buchta s čokoládou a kandovaným ovocem
    Tvarohová buchta s čokoládou a…
    Tvarohová buchta s margotkou
    Tvarohová buchta s margotkou
    Tvarohová buchta se sušeným ovocem
    Tvarohová buchta se sušeným ovocem
    Tvarohová deka
    Tvarohová deka
    Tvarohová pomazánka
    Tvarohová pomazánka
    Tvarohová pomazánka (nízkotučná)
    Tvarohová pomazánka (nízkotučná)
    • Recepty.cz
    • Tvarohová buchta tříbarevná
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí