Pečená vepřová plec s bramborem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 2 minut
počet porcí: 5 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřová plec
    • 4
      ks cibule
    • 3
      ks mrkev
    • 6
      ks brambory Podle velikosti
    • 1
      špetka sůl Dle chuťi
    • 1
      lžíce olivový olej
    • tymián
    • 100
      ml hovězí vývar
    • 1
      špetka pepř mletý Podle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny ingredience očistíme a pokrajíme. Dáme do větší mísy, vše osolíme, opepříme, přidáme tymián a olivový olej. Dobře promícháme a předáme do pekáče, podlijeme vývarem. Troubu předehřejeme na 250 ° a poté snížíme na 150°. Necháme pozvolna péct přibližně 1,5h. Podáváme se zeleninovým salátem.
Zařazení: Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: